23 Temmuz 2015 dan 22 eylül 2017 ye kadar testlere devam abi eskiden tek tüfekle yapıyormuşsun şimdi 2 şer 2 şer
Arttırarak,üstüne koyarak devam Samet.
Şeytan diyor al bir İtalyan yarı oto kurtul bu dertlerden.😀😀😀😀
Suat Hocam eline sağlık,
İnsanlara ışık tutan testler bunlar, devamını bekliyoruz.
Estağfirullah hocam.Deneme yanılma yöntemiyle bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz.
ELinize emeğinize sağlık Suat bey
Eyvallah Serkan bey.Sağolun.
Paylaşım için teşekkürler Suat Bey,tamda yeni tüfek alma fikri varken böyle testlerin yayınlanması aydınlatıcı oluyor sizin paylşım özeli dışında yazıyorum özellikle son dönemde baktığım yerli ve yabancılardan arpacığın gösterdiği yeri vuran tüfeğe rastlayamadım hemde 11 metrede çok yaklaşanlar oldu yani bu kadar zormudur arpacığın gösterdiği yeri vuran tüfek yapmak acaba sorun bizdemi bu işin bi standardı varmıdır onuda tam bilmiyorum yerli firmalarımız yakında yivli tüfek satmaya başlayacaklar yivsizlerin durumu buyken üretecekleri yivliler hepten soru işareti oluşturuyor bende.
Hocam bior tapa dağılımı konusunda ki görüşlerinizi teyit eder nitelikte genele bağlayamasamda bir kaç sonuçta ben elde ettim.
Sn GüN
Bior tapa ile power tapayı daha öncede aynı mesafelerde aynı tüfek ve aynı şok kombinasyonuyla denemiştim.
O testlerde de % 5 gibi bir fark çıkmıştı.Power tapa lehine.
Ancak abartılacak kadar da bir fark çıkmamıştı.
Bu testimizde ise Bps marka bior tapanın çok ciddi derecede etkili olduğunu iki tüfekteki sonuçlardanda görebiliyoruz.
Yani bazı ezberlemiş olduğumuz şeyler var.Bilinç altına yerleşmiş.
Ben sallamaktansa en azından deneyerek gözlem yaparak bu farkların abartıldığı kadar olmadığını görüyor ve şaşırtıcı olanları da paylaşmaktan keyif alıyorum.
Yine de demiyorum bu böyledir.Kesin doğrudur tekrar ediyorum bunlar benim gözlemlerim.
Akademik sonuçlar değil sonucunda...