Burada sorun varsa sorunu gidermeniz açısından paylaşım oldu. Amacımız firmanızı karalamak değildir.
Ben burada kendimce yaptığım testlerde memnun kalmadığımı ifade ettim.Firma açısından herhangi sorun yok ise tüfeği test eder gönderirsiniz.
Tüfek bana mı başkasına mı ait olduğu bizim açımızdan 2. planda dır.
İsmail Şimşek ben silah sahibi yim ve kullanıcısıyım..Tel no : 0 533 284 02 21
Ayrıca silah test sonuçları sizin açımızdan normal olsa bile, benim elimde daha iyi grupman ve penetrasyon sağlayan tüfek olduğunu ifade etmek istiyorum. Firmanıza Başarılar diliyorum.
Kendi açımdan artık bu konuyu burada kapatıyorum.
Selamlar...
İsmail Bey,
Firmamız adına kötü bir şey söylediğinizi veya öyle bir niyetiniz olduğunu asla ifade etmedik.
Sadece paylaştığınız test bilgilerindeki mesefe kısmında muhtemelen bir hata olduğunu düşünüyor projedeki arkadaşlar bunu ifade etmek istedik. Ölçüm yaptığınız laser meter veya kullandığınız ölçüm materyalinde de hata olabilir diye düşünülüyor.
Hitap etmek , sorunun hangi kullanıcıya ait olduğunu tespit etmek ve yetkili birimdeki arkadaşlarımıza bu şekilde doğru isim vb şekilde bilgi aktarmak için istedik.
Paylaştığınız test sonucu bizler dahil hiç kimse tarafından kabul edilebilir bir durum değildir ve olamaz asla.
Tüfeğinizi bayinize teslim ettiğinizi ifade etmiştiniz dünkü konuşmanızda , en kısa zamanda ürünümüz ulaştığı zaman gerekli testleri yapıp sizleri bilgilendireceğiz.
Tekrar olarak, bu kadar yerli ve yabancı markalar arasından bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz ve en kısa zamanda size detaylı bir rapor iletilecektir ilgili arkadaşlarımız tarafından.
Ürünümüzden memnun kalacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın