@Özgür UYAR@Hüseyin İŞCEN@Halit YILDIRIM@Bilal AYDIN@Fatih S.M.YAPARGüzel dilekleriniz için yürekten teşekkür ederim.
Bilal ustam, tüfeğin sesinin tok çıkması ortamdan ve havadan kaynaklanıyor. Geçen yıl keklik avına gittiğimde dağlık alanda ses yine tok ve güçlü çıkıyordu. Kullandığım kamera, video için yüksek çözünürlükte mp3 kaydı alıyor. Oyüzden tüfeğin sesi gerçekçi ve net çıkıyor. Şokun da illaki etkisi vardır. Ama atarken ben farkedemedim, yanımda birisi atarsa ozaman anlaşılır, onu da henüz denemedim..
@Suat ÇALIŞKAN Hocam, paylaşımları yaparken elden geldiğince düzgün bir şeyler ortaya koymak için çaba harcıyoruz. Çünkü göze hoş görünsün istiyoruz.
Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Onur duydum sağolun..
@Tuncay KAHRAMAN Hocam Allah razı olsun çok teşekkürler.
Biraderim ayaklarınıza sağlık kusurumuz olduysa affola. Bu kadar kısa vakitte anca bunları yapabildik. Bir evinde Ankarada bir kardeşinde burda var her daim.
@Şevki MİRZA Daha ne yapacaktın bukadar kısa vakitte
Son derece memnun kaldık Allah razı olsun. Senin de aynı şekilde Samsunda bir evin var biliyorsun zaten.. Her şey için tekrar teşekürler..
@Erol ÖZTÜRK abi arabadan indik sabah, meraya girmeden söğüt ağaçlarını görünce nasıl mutlu oldum anlatamam
Sen 500 km yol git, yine avda söğüt gölgesi bul, çok şanslıymışım
Karavana atışları şevki yayınlasın, benim kameranın şarjı bitti çekemedi o anları
Çok teşekkürler, rast gele..
@Serhat KAZAN@Mehmet GÖNELÇok teşekkürler. Daha güzel avlar ve dostluklar sizlere nasip olsun..