@Özgür UYAR@Hüseyin ÝÞCEN@Halit YILDIRIM@Bilal AYDIN@Fatih S.M.YAPARGüzel dilekleriniz için yürekten teþekkür ederim.
Bilal ustam, tüfeðin sesinin tok çýkmasý ortamdan ve havadan kaynaklanýyor. Geçen yýl keklik avýna gittiðimde daðlýk alanda ses yine tok ve güçlü çýkýyordu. Kullandýðým kamera, video için yüksek çözünürlükte mp3 kaydý alýyor. Oyüzden tüfeðin sesi gerçekçi ve net çýkýyor. Þokun da illaki etkisi vardýr. Ama atarken ben farkedemedim, yanýmda birisi atarsa ozaman anlaþýlýr, onu da henüz denemedim..
@Suat ÇALIÞKAN Hocam, paylaþýmlarý yaparken elden geldiðince düzgün bir þeyler ortaya koymak için çaba harcýyoruz. Çünkü göze hoþ görünsün istiyoruz.
Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teþekkür ederim. Onur duydum saðolun..
@Tuncay KAHRAMAN Hocam Allah razý olsun çok teþekkürler.
Biraderim ayaklarýnýza saðlýk kusurumuz olduysa affola. Bu kadar kýsa vakitte anca bunlarý yapabildik. Bir evinde Ankarada bir kardeþinde burda var her daim.
@Þevki MÝRZA Daha ne yapacaktýn bukadar kýsa vakitte
Son derece memnun kaldýk Allah razý olsun. Senin de ayný þekilde Samsunda bir evin var biliyorsun zaten.. Her þey için tekrar teþekürler..
@Erol ÖZTÜRK abi arabadan indik sabah, meraya girmeden söðüt aðaçlarýný görünce nasýl mutlu oldum anlatamam
Sen 500 km yol git, yine avda söðüt gölgesi bul, çok þanslýymýþým
Karavana atýþlarý þevki yayýnlasýn, benim kameranýn þarjý bitti çekemedi o anlarý
Çok teþekkürler, rast gele..
@Serhat KAZAN@Mehmet GÖNELÇok teþekkürler. Daha güzel avlar ve dostluklar sizlere nasip olsun..