Gönderen Konu: Kur'an'a Davet :)  (Okunma sayısı 1338 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim TUTKUN

• *
  • Dare in Brocca
Kur'an'a Davet :)
« : 09 Eylül 2017, 17:16:16 »
Selamlar değerli dostlar.

Malum Müslüman alemi zor günler yaşamakta, değerler unutulmakta ve hiçe sayılmaktadır. Her gün yeni katliam haberlerinin gönlümüzü dağladığı bu zamanda elden de pek bir şey gelmiyor. Üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Hem bu katliamlarda hayatlarını kaybeden din kardeşlerimiz için, hem gelmiş geçmiş şehitlerimiz için, kendi manevi dünyamız ve en önemlisi Allah rızası için bir hatim halkası oluşturmaya karar verdik. Zorluk olmaması adına da 15 günde 1 cüz okusun herkes diye düşündük. Eğer toplam 30 kişi olursak ayda 2 hatim indirmiş oluruz. Yüreklerimizi Allah kelamıyla serinletir, göçüp gidenlerimizi ve hastalarımızı da duasız Kur'ansız bırakmamış oluruz.

15 günde 1 cüz Kur'an okurum diyen kardeşlerim ustalarım varsa bana özelden mesaj atmalarını rica ediyorum.

Saygılar.
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/İzmir / İkamet: Bartın
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?

Çevrimdışı Rıdvan KALKAN

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: Kur'an'a Davet :)
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2017, 11:32:29 »
İbrahim Bey sizi tebrik ediyorum...Hem hayırlı hem de güzel ve faydalı bir işe niyetlenmişsiniz. Ne mutlu yapabilenlere...
  • fias-cesa favorit valment süperpoze av tüfeği
1970 - Edirne

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2017, 14:13:28 »
Selamlar değerli dostlar.

Malum Müslüman alemi zor günler yaşamakta, değerler unutulmakta ve hiçe sayılmaktadır. Her gün yeni katliam haberlerinin gönlümüzü dağladığı bu zamanda elden de pek bir şey gelmiyor. Üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Hem bu katliamlarda hayatlarını kaybeden din kardeşlerimiz için, hem gelmiş geçmiş şehitlerimiz için, kendi manevi dünyamız ve en önemlisi Allah rızası için bir hatim halkası oluşturmaya karar verdik. Zorluk olmaması adına da 15 günde 1 cüz okusun herkes diye düşündük. Eğer toplam 30 kişi olursak ayda 2 hatim indirmiş oluruz. Yüreklerimizi Allah kelamıyla serinletir, göçüp gidenlerimizi ve hastalarımızı da duasız Kur'ansız bırakmamış oluruz.

15 günde 1 cüz Kur'an okurum diyen kardeşlerim ustalarım varsa bana özelden mesaj atmalarını rica ediyorum.

Saygılar.

Tebrik ederim, Allah sebep olandan da, katkısı olandan da razı olsun inşallah.
KAYSERİ / 1976
Beretta 686 Spz.-12, Franchi Affinity-12
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim TUTKUN

Çevrimdışı Menderes NUR

• *
  • Ya Nasip Ya Kısmet
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2017, 14:58:35 »
Allah' ım şimdiden kabul eylesin inşallah, böyle bir işe imza attığınız için de sizi ayrıca tebrik ederim.
Saygılar.
Menderes Remzi NUR / 1978 / Serik / Antalya

The following users thanked this post: İbrahim TUTKUN

Çevrimdışı İbrahim TUTKUN

• *
  • Dare in Brocca
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2017, 15:21:25 »
Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar :)
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/İzmir / İkamet: Bartın
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?