0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son dönemde izlediðim en güzel üveyik avýydý.. Hem video hem vuruþlar süper olmuþ. Keyifle seyrettim. Eline saðlýk..
Eyvallah hacý. tek baþýna anca bu kadar oldu kuþ geçitlerini tutturmak sýkýntý oldu alan geniþ . her adýmý belledim nöbet kulelerine çýkartcam sizleri .. sýnýr ihlallerini karþýlýksýz býrakmýycaz .
Rastgelsin Þevki Ustam atýþlar mesafeli olmuþ tebrikler
''Söðüt gölgesinde'' üveyik avý Derin anlamlar taþýyor gibi Daim olsun,rast gele.
Gerçekten usta iþi. Tebrikler.
elinize saglik cok guzel goruntu vede atislar on numara aviniz daim olsun saygilar
Ýþten güçten vakit bulupta gidemsk bile sizlerin güzel vidolarý fotoðraflarý sayesinde keyfimiz artýyor teþekkürler daim olsun
Tebrikler Þevki Bey.Güzel bir av güzel bir çekim.Bu arada av vurabilene tüfeðin markasýnýn hiç önemi olmadýðý bir gerçek.Ýyi bir atýcý,tüfek ve fiþek gözetmeksizin harika iþler yapabiliyor.Bu gerçeði sizin videolarýnýzda da rahatlýkla görebiliyoruz.Rast gele...
Maþallah Þevki ustam çok güzel atýþlar. Þahsen en çok hoþuma giden atýþ anlarý. Mesafeli atýþlar avý daha tatlý yapýyor. Avýnýz daim olsun.
Þevki usta mera çok verimli atýþlar bomba olmuþ kuþlar uzak geçsede çantaya girmiþler keyifli avlar dilerim ardý gür olsunRastgele
Menzil denecek yerler deðil tebrik ederim. Ustalýðýnýz - atýcýlýðýnýz - bir yana , þok ve fiþek nedir merak ettim, rast gele.
Þevki bey,Atýþlar iyi, o mesafeler için swing ve önlemeler baþarýlý, þok ve fiþek kombinasyonlarý güzel sonuç ortada,bu video 15 metreden geçen kuþa bam güm bam diye sýkýlan 100 çekime deðer benim gözümde..