0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son dönemde izlediğim en güzel üveyik avıydı.. Hem video hem vuruşlar süper olmuş. Keyifle seyrettim. Eline sağlık..
Eyvallah hacı. tek başına anca bu kadar oldu kuş geçitlerini tutturmak sıkıntı oldu alan geniş . her adımı belledim nöbet kulelerine çıkartcam sizleri .. sınır ihlallerini karşılıksız bırakmıycaz .
Rastgelsin Şevki Ustam atışlar mesafeli olmuş tebrikler
''Söğüt gölgesinde'' üveyik avı Derin anlamlar taşıyor gibi Daim olsun,rast gele.
Gerçekten usta işi. Tebrikler.
elinize saglik cok guzel goruntu vede atislar on numara aviniz daim olsun saygilar
İşten güçten vakit bulupta gidemsk bile sizlerin güzel vidoları fotoğrafları sayesinde keyfimiz artıyor teşekkürler daim olsun
Tebrikler Şevki Bey.Güzel bir av güzel bir çekim.Bu arada av vurabilene tüfeğin markasının hiç önemi olmadığı bir gerçek.İyi bir atıcı,tüfek ve fişek gözetmeksizin harika işler yapabiliyor.Bu gerçeği sizin videolarınızda da rahatlıkla görebiliyoruz.Rast gele...
Maşallah Şevki ustam çok güzel atışlar. Şahsen en çok hoşuma giden atış anları. Mesafeli atışlar avı daha tatlı yapıyor. Avınız daim olsun.
Şevki usta mera çok verimli atışlar bomba olmuş kuşlar uzak geçsede çantaya girmişler keyifli avlar dilerim ardı gür olsunRastgele
Menzil denecek yerler değil tebrik ederim. Ustalığınız - atıcılığınız - bir yana , şok ve fişek nedir merak ettim, rast gele.
Şevki bey,Atışlar iyi, o mesafeler için swing ve önlemeler başarılı, şok ve fişek kombinasyonları güzel sonuç ortada,bu video 15 metreden geçen kuşa bam güm bam diye sıkılan 100 çekime değer benim gözümde..