Yakmayan tüfek olmaz atmasını bil derdi bir Usta!
Kesinlikle öyle...
Sen efsanesin bu konuda 😁😁 çekimler çok güzel emeklerinize sağlık rast gele
@Özgür ATAŞ Ozaman benimle bu konuda iddaya girme
Eyvallah sana da rast gelsin.
Rast gelsin. Bizde burada üveyikleri korkutuyoruz
Kuşların içinde göç kuşu var mı, yoksa hepsi yerli dediğimiz kuşlardan mı?
@Gökhan AKDOĞAN üveyik olsa da ben de kovalasam
Göç mü yerli mi tam kestiremiyorum ki. Köpek olsa biz o civarda limit doldururduk. İlk girişte mısırlık var ordan 2 kuş aldık, kamera açık değildi. Sonra mısırlıktan 2 kuş uzak kalkıp o gezdiğimiz yere kondu. Onları bulsak yeter derken 6-7 kuş kalktı ordan.. Öncesinde akşamüstü keşif yapıyoruz bakıyoruz meranın herhangi bir yerinden 1 tane kuş kalktı hemen ertesi sabah devriye atıyoruz. Şansa ne çıkarsa..
5 fisekte te 1 kuşmu? ustaa naptin😊😊 yanlız iyi ot var o otta vurulan kuşu nasıl buldunuz attığın karavanayi vurup ta buldugun kuşla fazlasıyla telafi ettin bravo
RASTGELE
@Hüseyin İŞCEN 5 fişekte 1 kuş falan ayıp oluyor ama
Bulma konusunda iyiyimdir, zoraki alışkanlık işte şartlardan dolayı
Koku ferma aport hepsini tek başıma yapıyorum
Teşekkür ederim size de rast gele..
İlk videodaki kuşlar maşallah tokmak gibi gözüküyor
Emrah usta 50 gr 66 gr bıldırcın özel ataydın çok yanlış yapmışsın fişekleri değiştirmiş olabilirler içlerinde saçma varmıydı yada kuşlara acı biber yedirmişler o nasıl bir parlama onca otu yarıp birde roket takmışlar gibi pek bi gidiyorlar .
Merandaki kuşlar çok bereketli herdaim kuş var maşallah diyelim ( masayada iki vurdum ) nazar etmeyelim
Bereketli olsun Rastgele
@İbrahim YILDIRIM Kuşların gerçekten maşallahı var. Çok yağlı ve besililer. göç kuşu olsa bukadar olmaz galiba. Ona rağmen yine de hzlı kalkıyolar. Onların ilacı 40 gr aslında ama pozeyle biraz yoruyor öbür tüfek olsa alırdım ben onları
Teşekkür ederim, rast gele.
Emrah bey dusuk gramajlar size gore degil rastgele.
Birdahaki avda 40 gr atacağım