Gönderen Konu: Vatan Şaşmaz öldürülmüş, bir diğeri başka bir şey.. Bu nedir böyle?  (Okunma sayısı 1606 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim TUTKUN

• *
  • Dare in Brocca
Vatan Şaşmaz eski sevgilisi tarafından vurularak öldürülmüş...
Daha yankısı bitmeyen amca-yeğen ensest ilişki...
Bi taraflarını açanların "cesur" pozlar veriyor olması...

Allah sonumuzu hayır etsin. Fitneye fesata bulaşmadan bi ölüp gitsek... 10 yıldan fazla bir süredir televizyon izlemiyorum. Haber okumamaya çalışıyorum. Tiksindim vallahi ya. Çivisi çıktı gidiyor dünya. Hiç de hayra alamet değil bu gidiş. Bildiklerimizin, bilmediklerimizin sadece gölgesi olduğunu düşününce kanı donuyor insanın.
Eve kapanıp dışarı çıkasım gelmiyor inanın. Dostluk kardeşlik diyoruz ama dışarıda birileri birilerini öldürüyor. Başka birisi başkasının namusunu göz koyuyor. 15 yaşında, amcasından dayısından hamile çocuklar ortalıkta dolaşıyor...

Biz ne ara böyle bir toplum olduk? Yoksa böyleydik haberimiz mi yoktu?
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/İzmir / İkamet: Bartın
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?

The following users thanked this post: Engin TARHAN, Ömer ÖZSOY, Emrah AKTAŞ

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
Kitle iletişim araçları vesilesi ile bir zamanlar mahrem ve zikredilmesi dahi ciddi ayıplanmalara neden olan unsurlar yavaş yavaş sindirerek meşru ve masum gösterildi... Ek olarak genetiği değiştirilmiş gıdaların yaygınlaşması ve türlü uyuşturucu kullanımının (maalesef) artıyor olması, şuurları eritip bu tür olayların kolaylıkla yaşanmasına sebep oluyordur..diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2017, 01:29:15 Gönderen: Onur TAVACI »
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®

The following users thanked this post: İbrahim TUTKUN

Çevrimdışı Kurtuluş KARATAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ne olduğu belli olmayan tarikat yurtlarında tecavüze uğrayan bir çok oğlan çocuğu...Gerçekten kötü şeyler oluyor ülkemizde  >:(
1969 Urla/İZMİR

Çevrimdışı Mustafa ÖZDEMİR 60

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Allah sonumuzu hayır etsin. Kültürlü okumuş ekran karşısında bizlere ve çoluk çocuğumuza örnek olacak kişilerin yaptığı şeylere bakınca insan şaşırıyor. Örnek olacak şahsiyetlerin yaşama tarzı kim kimi tutarsa olmuş. Rabbim bizleri nefsine hukmedebilen kullarından eylesin. Amin.
  • VURSAN CY89 SÜPERPOZE
  • HATSAN DYNAMIC
  • İNGİLİZ SETTER
1986 Tokat

The following users thanked this post: Onur TAVACI, İbrahim TUTKUN

Çevrimdışı Alp BALABAN

• *
Bu vatan şaşmaz olayı farklı diğer sapık ahlak dışı olaylarla bir tutmamak lazım. Daha şimdi çok yakın bir arkadaşıyla konuştum  kadın çok uzun zamandır taciz ediyormuş zaten gidip artık yeter konuşucam diye çıkmış çevresindekilerin gittiğinden haberi varmış ailesi dahil  herkes biliyormuş .Allah rahmet eylesin.Kadınların kinide başka oluyor. Adamın sırtından 4 kere sıkmış. Bence bu konuyu bu avsitesinde yorumlamasak ölmüş bir adamın arkasından daha doğru olur. Sonuçta av konuları için giriyoruz buraya neşemiz bozulmasın. Beretta mı browning mi tartışsak daha iyi olur.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2017, 16:49:14 Gönderen: Alp BALABAN »
Alp BALABAN
1984-Manisa

Çevrimdışı İbrahim TUTKUN

• *
  • Dare in Brocca
Bu vatan şaşmaz olayı farklı diğer sapık ahlak dışı olaylarla bir tutmamak lazım. Daha şimdi çok yakın bir arkadaşıyla konuştum  kadın çok uzun zamandır taciz ediyormuş zaten gidip artık yeter konuşucam diye çıkmış çevresindekilerin gittiğinden haberi varmış ailesi dahil  herkes biliyormuş .Allah rahmet eylesin.Kadınların kinide başka oluyor. Adamın sırtından 4 kere sıkmış. Bence bu konuyu bu avsitesinde yorumlamasak ölümüş bir adamın arkasından daha doğru olur. Sonuçta av konuları için giriyoruz buraya neşemiz bozulmasın. Beretta mı browning mi tartışsak daha iyi olur.

Allah rahmet eylesin. O olayda ben de Vatan'ı vuran kadının pervasızlığına şaşmıştım. Ya benimsin kara toprağın deyip vurmuş geçmiş. Av forumumuzda tartışmak istemediğim şey insanların özel hayatları. Bizi ilgilendirmez. Sadece son bir ayda duyduğum gördüğüm olaylar beni iyice çileden çıkardı.
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/İzmir / İkamet: Bartın
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?

The following users thanked this post: Alp BALABAN