22 km gezdim toplam 5 tane kuş kalktı 4 tanesini aldım. yaban tv çekımlerıne denk geldım adamlar atv ile katliam yaptılar bıldırcın koymadılar.
Zeki bey sizin gördüğünüz henüz Erciyes dağının küçük tepeciği
bu olay ülkemiz coğrafyası ve av meraları düşünüldüğünde avcılık adı altında yapılan Atıcılık zihniyeti ile birleşen bir olaydır atv den inmeyip hangi avcı mantığıyla örtüştüğünü dahi çömediğim bu atıcı mantığı neden canlı hayvan üzerinde deneniyor henüz onuda çözmüş değilim.
Türkiyede meralar o kadar zorlanıyorki sanki suni canlı hayvan tohumlaması yapılıyor kızdığım o kadar çok konu varki sırf gösteriş maksatlı atıcılıklar yapılıp avcılık adı altında şahıs ve kanal pazarlaması yapıyorlar.
Sizde buna resmen şahit olmuşsunuz günümüz avcılık anlayışının geldiği son noktadır.
Kendileri madem zevk ve heycan arıyorlar 2 teker motor ile avlanmaya davet ediyorum yada artık şu millete karşı gerçek avcılığı gösteren öğretici bilgiler ve avlar sunmalarını istiyorum
Gece far ile tavşan avı veya teyip krup avlanmak gibi birşey bu olay Yaban tvyi takibe geçelim bakalım nasıl av yapmışlar
İfşa bilgiler için sağolun en azından milletin zihnini bulanık kalmasın