fiþek kara borsaya düþtü daha önceden stok olan bayiler paraya para demiyor, en ucuz atýlmayacak fiþek 20 tl olmuþ,
s4 ün yeri bir baþkadýr, ördek açýlýþlarýnda sipe ile baþlarým hava biraz soðurken s4 ve f2 ye geçiþ yaparým, daha sert havalarda camuflajý tavsiye ederim fakat atarken çok iyi düþünmek lazým
konya da hangi bayiden aldýnýz fiþekleri
S4 leri 6 yýldýr kullanýrým keklik tavþan . Aþýrý soðumadýkça ördekte de atarým.
Huðlu Doðan Av. rica üzerine temin etti Saðolsun ANKARAYA kadar getirdi fiþekleri
Saðlýkla kullanmak nasip olsun
Teþekkürler
Bol avlarda baþarýyla kullanýnýz Ýnþallah...
Ýnþallah Tuncay bey
Hayýrlý olsun Þevki bey,bol bol avlarýnýz olsun güle güle kullanýn
Teþekkürler Serkan bey
Yine ilacýný bulmuþsun bakýyorum
Sendeki bu s4 baðýmlýlýðý tehlikeli boyutlara ulaþtý, kurtarmak lazým seni bu saplantýdan
Güle güle güzel avlarda kullan inþallah. Kekliklerin yine pek þansý yok gibi...
Ýlaç ne kelime hacý doping etkisi direk bildiðin
Kullanýlmýycak fiþek deðilki býldýrcýnda bile kullanmýþlýðým var
biliyon yani
@Þevki MÝRZA bey hayýrlý uðurlu olsun,iyi günlerde kullanýn.
Ben bu sezon için birkaç kutu aldým,çok merak ediyorum benim baikal'de nasýl sonuç vericek..
Teþekkürler Atagan bey .. S4 candýr... Eminim çok beðeneceksiniz. Beðenmesseniz bana gönderebilirsiniz
fýrsatcýlarýn üçkagýtcýlarýn eline düstük sömürürüyorlar milleti
Olay tamda bu geçen yýl 25 tl ye aldým kolisini bu yýl hatýr gönüle 35 tl
Bu fiþek derdi herkesi gerdi açýkçasý. Geçen sene 15 lira olan fiþek þimdi 23 lira böyle bir zam olmaz. Senede %50 zam ne demek yahu. El insaf. Bu arada kaça aldýðýnýzý sorabilirmiyim.
35 tl Mustafa bey
Hayýrlý olsun @Þevki MÝRZA benimde elimde geçen yýldan kalan biraz var.Dediðin gibi bayiler tutturmuþ bir dolar kuru mübarek dolar düþtü haberin mi yok desen zaten yüzüne bakmýyorlar insanýn kargo ile alamýyoruz ya ondan.Fýrsattan istifade tuttuðunu öpecekler.Uygun buldunmu kaçýrmamak lazým.
Malesef esnafýmýzýn tipik halleri. Allah ellerinden düþürmesin