Çok baþarýlý o mesafede yivsiz tüfekle vurabilmek hiç kolay deðil tebrikler
Teþekkür ederim Fatih Bey,bol antrenmanla zamanla daha iyi atar hale geliyor insan.
Tevfik Bey elinize saðlýk çok güzel atýþlar.Aman kameraya dikkat
Teþekkür ederim ederim Bilal Bey,1-1,5 yýldýr uðraþýyoruz ama hala ayakta telefon.
güzel atýþ tebrikler
Teþekkür ederim Ýsmail Bey.
Bravo tevfik Bey. Biz o mesafelere G3 piyade tüfeði ile atýyoduk.Baþarýnýz daim olsun.
Teþekkür ederim Halit Bey, ayda yýlda bir denk getiriyoruz onuda hemen paylaþýyoruz.
Güzel atýþlar Sayýn @Tevfik GÜN. Ellerinize saðlýk
Teþekkür ederim Ýbrahim Bey.
Maþallah, çok baþarýlý atýþlar hepside istikrarlý
Teþekkür ederim Orhan Bey,tüfeði sabit tutmaya çalýþýyorum.
Tevfik abi yine güzel atýþlar yapmýþsýn. Tüfeðin de çok iyi senin el becerin de.. ikinize de maþallah demek gerek.
Western filmlerindeki bir replik aklýma geldi: "iyi bir silah ve hýzlý bir elin çözemeyeceði sorun yoktur dostum"
Malzeme uyumu da çok önemli. Kurþunun 200 metrede bu etkiyi göstermesinde 2,10 tecna barutun rolü bence epey fazla.
Kendim amatöce 140 metre atýþý denedim, 1,90 A0 barut ve 28 gr çekirdek, 25 cm düþüþ ve yaklaþýk 30-40 cm hata payý ile hedefleri vurdu. Daha uzaða atmaya cesaret edemedim. Arazi düz olduðundan güvenli atýþ için uygun yer bulamadým. Eðer bulursam 200 m atýþý ben de denemek istiyorum, merak ediyorým sonuçlarý..
Tekrar tebrikler abi, eline saðlýk..
Teþekkür ederim Emrah Bey, a0 barutta çok güzel bir barut özellikle foster tiplerde 2,15 gram kullanýyorum ve güzel sonuçlar alýyorum düþme konusu çok önemli deðil gözünü arpacýktan itibaren banttan 1-2 derece yukarý kaldýrýnca sorun kalmýyor üstelik hedefte arpacýktan kaybolmamýþ oluyor. Brennekeleri genelde tecna barut ile dolduruyorum(tapa önemli ilk patlama anýnda þekli çok fazla bozulmayacak) domuz avýndada brennekeleri kullanýyorum 2 yýldýr 2. atýþlarý ölümü hýzlandýrmak için attým sadece.
Piyasadaki þu anda isabetli olarak atýlabilecek en iyi kurþun sterling ve bps hallow point.
Senin denemelerinide sabýrsýzlýkla bekliyor olacaðým.Bir Rahmetli Kemal abinin filmleri birde westernler vazgeçilmezimdir
Hatta þöyle bir amarikan atasözü vardý "Bir tüfekli ile bir tabancalý karþýlaþýrsa tabancalý olan ölür" diye...Selametle.