Gönderen Konu: RENOVA mý GT1 mi ? SIZCE HANGÝSÝ  (Okunma sayýsý 5851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Sedat KURT

• *
  • Ýleti: 20
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
RENOVA mý GT1 mi ? SIZCE HANGÝSÝ
« : 16 Aðustos 2017, 15:12:52 »
Merhaba arkadaþlar,
Neo 12 kullanýcýsýydým. Bir türlü tüfekten memnun kalamadým yani sebeb olarak öldürmemesi, kurþunu sol at köþeye çekmesi 35-40cm civarý kendimi soðuttum tüfekten hepsi kötü demiyorum ama ben memnum deðildim ve sattým.
Þimdi ise huðlu veya Özkanlar fx17 almayý düþünüyorum. Huðlu da GT1 ve RENOVA arasýnda kaldým.FX17 de diðer seçenek tabi.
Sizlerin bu konuda tavsiyeleriniz ve görüþleriniz önemli.
Bu arada araþtýrdým,GT1 ile RENOVA arasýnda görsel ve aðýrlýk farký var.diðer tüm özellikler ayný diye biliriz.
Elimde mýzrak üzümlü çiftem var nasipse sezonu onunla açýcam ama kafamdaki sorularý da çözmem gerekiyor.teþekkürler.

SEDAT KURT
MANÝSA
5353314413
  • Renova-HUÐLU
  • AKUS ESTATE ÇÝFTE
  • 27EM-1C RUSS POZE
  • CEO TRUST POZE
Renova-HUÐLU
Akus ESTATE
27em-1c Russ POZE
CEO TRUST POZE

Çevrimdýþý Halit YILDIRIM

• *
  • Ýleti: 382
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Find Sexy Womans in your town for night
Ynt: RENOVA mý GT1 mi ? SIZCE HANGÝSÝ
« Yanýtla #1 : 16 Aðustos 2017, 15:18:01 »
Vallahi kolay gelsin.
  • USSR IJ27
  • HuСЂlu RENOVA
  • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !

The following users thanked this post: Ýlhan GÜNEN

Çevrimdýþý Sedat KURT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #2 : 16 Aðustos 2017, 16:20:01 »
teþekkürler ustam:) :D
  • Renova-HUÐLU
  • AKUS ESTATE ÇÝFTE
  • 27EM-1C RUSS POZE
  • CEO TRUST POZE
Renova-HUÐLU
Akus ESTATE
27em-1c Russ POZE
CEO TRUST POZE

The following users thanked this post: Halit YILDIRIM

Çevrimdýþý Serkan TÝKVEÞLÝ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 546
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #3 : 16 Aðustos 2017, 16:39:16 »
Sedat bey, forum üyesi arkadaþýmýz Emrah Akdeniz bey GT1 kullanýcýsý baya bi uðraþmýþlýðý farklý avlarda farklý fiþeklerle denemiþliði bilgi birikimi mvcut paylaþýmlarýnda okuyup ona danýþabilirsiniz, ayrýca Özkanlar firmasýnýn ürünlerini kullanan Burdur'lu arkadaþlarýmýz var özellkikle Veli Tokcan bey kullanýcýsý onun paylaþým ve bilgilerine  bakýp gererkirse irtibata geçersiniz Renova yeni bir modl olduðu için onu pek kullanan,yada kullanýpta yorum paylaþana rastlamadým(yada benim gözümd de kaçmýþ olabilir)
Serkantkv
1975 istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENÝZ, Ýbrahim TUTKUN

Çevrimdýþý Ýbrahim TUTKUN

• *
  • Ýleti: 481
  • Dare in Brocca
« Yanýtla #4 : 16 Aðustos 2017, 16:40:07 »
Hoþ geldiniz Sedat Bey.

Forumda GT1 kullanýp çok memnum kalan arkadaþlarýmýz var. Renova'nýn lansmaný nispeten yeni. Henüz kendisi ve kabiliyetleri hakkýnda çok bir bilgimiz yok. Özkanlar da FX015'le kinetik yerli yarý otolarda yerini saðlama aldý. FX017'nin de teknik bir çok özelliði GT1-Renova benzerliði gibi FX015'e benziyor. Tüfek almayý aceleye getirmeyip forumdaki konularý takip etmenizi öneririm. Takip ettiðiniz sürece çok fazla karþýlaþacaðýnýz þu cümleyi önce ben yazayým :) Denemeden tüfek almayýn. Rast gele.

Saygýlar.
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/Ýzmir / Ýkamet: Bartýn
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?

The following users thanked this post: Serkan TÝKVEÞLÝ, Sedat KURT, Emrah AKDENÝZ

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 5004
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #5 : 16 Aðustos 2017, 20:57:46 »
@Sedat KURT Diðer açýlan baþlýkta kýsaca bir kýysalama yapmýþtým. GT1 konusunda epey av-atýþ tecrübesi edindim.
Þunu rahatça söyleyebilirim, geçit avý yapýp uzak atýþ seven avcýlar için iyi bir seçenek. Özellikle de 76 namlusunu tavsiye ederim.

Renova, Ýbrahim Beyin dediði gibi henüz daha yeni. Herhangi bir tüfeði mazgala sokup fiþek sýkmak veya peþpeþe magnum vb fiþekler denemek benim için asla ölçü deðil. Tüfek, av sahasýnda ( yiðit er meydanýnda ) belli olur. Her türlü av ve hava þartlarýný görecek.
Þahsen Gt1 kullanýcýsý olarak bu konularda bir sýkýntý yaþamadým. Tüfek her þartta baþarýyla av yaptýrdý..

Renova hafif ve daha kibar. Gezici avlar için iyi bir seçenek. Namlunun geniþ olmasý hem tüfeðin tepmesi hem de grupman açýsýndan avantaj saðlayabilir. Av performansýný görmeden net konuþmak yanlýþ olur..

Yerli firmalarýmýzýn bana göre en büyük eksiklerinden biri, tüfeði piyasaya sürmek için aceleci olmalarý. Daha kapsamlý bir ar-ge süreci þart bence. Dolaylý yoldan biz kullanýcýlara ar-ge yaptýrmaktan vazgeçmeleri gerekir.

Diðer seçeneðiniz için de þunu söyleyebilirim, fx 17 görmedim henüz ama 15 modelini inceledim, kesinlikle saðlam bir tüfek. Ýþçiliði güzel. Ama hafif bir denge problemi var tüfekte. Ele aldýðýnýzda aðýrlýk dengesi eþit durmuyor. Av performansýný bilmiyorum ama bayi incelemesi genel olarak hoþuma gitti..
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Serkan TÝKVEÞLÝ, Sedat KURT, Halit YILDIRIM, Þevki MÝRZA, Ýbrahim TUTKUN

Çevrimdýþý Mesut BÝLTEKÝN

• *
  • Ýleti: 25
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanýtla #6 : 16 Aðustos 2017, 21:30:46 »
seçmek karar vermek çok zor oluyor inþallah doðru tercihi yaparsýn
  • cesa favorit 1800 çift tetik
  • Steoger M3000 Peregrine Max-5 Yarý Otomatik
1989 - Saray/Tekirdað

The following users thanked this post: Sedat KURT

Çevrimdýþý Sedat KURT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #7 : 17 Aðustos 2017, 08:21:02 »
ARKADAÞLAR GÜNAYDIN,
DEÐERLÝ YORUMLARINIZ,DÜÞÜNCELERÝNÝZ VE SAMÝMÝYETÝNÝZ ÝÇÝN SÝZLERE ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM.UMARIM HAYALÝMDEKÝ TÜFEÐE RASTLAR VE KEYÝFLÝ AVLAR YAPARIM.
  • Renova-HUÐLU
  • AKUS ESTATE ÇÝFTE
  • 27EM-1C RUSS POZE
  • CEO TRUST POZE
Renova-HUÐLU
Akus ESTATE
27em-1c Russ POZE
CEO TRUST POZE

The following users thanked this post: Emrah AKDENÝZ, Ýbrahim TUTKUN

Çevrimdýþý Ýbrahim TUTKUN

• *
  • Ýleti: 481
  • Dare in Brocca
« Yanýtla #8 : 17 Aðustos 2017, 09:06:38 »
ARKADAÞLAR GÜNAYDIN,
DEÐERLÝ YORUMLARINIZ,DÜÞÜNCELERÝNÝZ VE SAMÝMÝYETÝNÝZ ÝÇÝN SÝZLERE ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM.UMARIM HAYALÝMDEKÝ TÜFEÐE RASTLAR VE KEYÝFLÝ AVLAR YAPARIM.

Sedat Bey, hiç riske atmayýn ben size A300 satayým :) Daha da arkanýza bakmazsýnýz.
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/Ýzmir / Ýkamet: Bartýn
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?

Çevrimdýþý Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1910
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
« Yanýtla #9 : 17 Aðustos 2017, 09:12:21 »
marka modeli ne olursa olsun eðer bayiden almadan önce deneme imkanýn varsa mutlaka sað sol vurma durumu varmý yokmu onlara bak derim, son zamanlarda çalýþan tüfekten geçtim, attýðýn yeri vuran tüfek bulmak zorlaþtý artýk
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaþam tarzidir babadan oðula kalan mirastýr

The following users thanked this post: Gökhan AKDOÐAN, Sedat KURT, A.Veli DEMÝRÇÝNÝK, Emrah AKDENÝZ