0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Bilal AYDIN@Mustafa AYDIN 54Şu videoda, 6:55 dakikada, ikimiz de aynı anda ciddi mesafeye atış yapıyoruz.. ( benimle boy ölçüşüyor )İlk vurulan kuşa dikkat edin, sonuç ortada.. Yine 7:55 dakikada, kuşa 3 fişek atıp vuramıyor, çaresizce ''Emrah, geliyor...'' cümlesi ve korkutup daha da yüksek mesafeye çıkardığı kuşu yine ben indiriyorum.. Tamam, arkadaş iyi bir keklik avcısı olabilir ama bazı konularda benimle boy ölçüşmesi için daha çook ekmek yemesi lazım ( Şevki bu yorumu okuyunca beni dövmese iyidir, çok üstüne gittim )
"Vuramadığın her kuş attığın her fişek aleyhinde delil olarak kullanılacak " der gibi ayrıca bunca şeyin üzerine yeni bölümlerde 50 gr altında fişek atılacağını sanmıyorum o üveyik o tahtalı ya düşecek ya düşecek
Tahtalıda onu kim takar ya, geçen sezon geldi zar zor 2 tane vurdabildi Onu da birini 2. atışta birini 3. atışta aldı..
Tahrik olacak ki hırs yapsın gaza gelsin, öbür türlü benle kapışacak kıvama ulaşamaz Yine tahrik ediyorum çaktırmadan
@Emrah AKDENİZ . Yap bak burda bari yapma vurmaya gerek yok öğle namazına gittik çıktık çatıdan vurduk senin av dediğin güvercinleri.
Vayyy hırsa gerek yok her ağacın ütünde bir tahtalı hemde evin önünde vurdummu vurmadımmı :? @Emrah AKDENİZ
@Emrah AKDENİZ Olayın büyüğü burda daha neyi tartışıyoz
Ya kardeşim bu sadece parodiydi, kasıtlı bilinçli yapılmış bir video, seninkiler gibi gerçekleri yansıtmıyor Misilleme yapacaksan dişe dokunur bir şeyler bul bari
parodimi sustum sustum cevap bile vermiyoru
Cevap veremezsin ki zaten
nasıl cevap vereyim ben bıldırcına lan desem hayvankahrından ölüyo sen 50 gr la düşüremedin bıldırcını
Hem bak benimle fazla uğraşma tüfeğin sana gelmeden önce benim elimden geçecek ona göre, olmadık sürprizlerle karşılaşabilirsin bak
Farkındamısın ondan fazla yüklenemiyorum
Bu iyi sayılır Sana tüfeği eksik gönderttireyim de gör sen
bi bakmışsın mekanizma yok
MÜDAVİM OLMUŞYUM YA LA @Emrah AKDENİZ