Sn Çalışkan bende bi memurum farz edelim çarşamba da dahil haftasonları devamlı ava gidebiliyorum ,hal böyle iken ben istermiyim aynı avlakta yığınla avcıyı sıkıştırılmış günlerde kaldıki 81 il temsilcisinin 70 küsürü 3 gün av isteyen kesim hep memurmu? hiç bir memur avcı bunu böyle istemez, sanmam
ama bu sistemi dizayn edenler avdan anlamayan ava gitmeyen memur zihniyetiyle hazırlamış desek doğru olabilir yoksa avcı olan memurlar böyle istedi böyle yapıldı gibi anladım ve de üzüldüm saygılarımla
Sizin en azından kalabalıkta olsa en az iki gün gidebilme şanşınız var.
Benim gibi hafta tatili Çarşamba harici olan işçi kesimindeki arkadaşlar ne yapsın ?
Orman Bakanlığı bir alem ,Temsilciler başka bir alem ondan sonra ortalığa çıkıp şu kadar kazanç elde ettik demek ayıptır.
Geçen yıla kadar Salı günü de av açıktı.Ne oldu Salı gününe ?
Haftanın günlerinden mi çıkarıldı ? Ya da Salı gününün kapatılmasının mantıklı izahı nedir ?
Var mı temsilcilerden sorabilen kimse ?
Yok neden sorsunlar ki ? Kimin için sorsunlar?Siz orada ne iş yaparsınız ,ne istedikte aldınız diye soran kimse yok?
Siz daha 3 günü seçme hakkı bile alamamışsınız.
Bir kez daha gördük ki Orman Bakanlığı yetkilileri avcı temsilcilerini borazan gibi öttürmüş ,biz ne istersek öyle olur sizde seve seve buna uyarsınız demiştir.
Hiç bir hak ,hukuk, adalet gözetilmeden pulu ve evrağı olan bir kesimin hakkı gasp edilmiştir.
Ben bu düzende vergisini ve pulunun parasını ödeyip ava yasal yollardan gidemiyorsam ödediğim vergilerde haram zıkkım olsun.
Hakkımı da helal etmiyorum.