Gönderen Konu: Yivsiz tüfek ruhsatımı kaybettim  (Okunma sayısı 6435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fırat DEMİR

• *
Yivsiz tüfek ruhsatımı kaybettim
« : 14 Temmuz 2017, 12:12:21 »
Mrb arkadaşlar Tüfek ruhsatımı kaybettim.Yenisini nasıl çıkarabilirim.Birde para cezası falan varmı.Teşekkürler.
Fırat DEMİR
1980-küçükçekmece
Bilgisayar Teknisyeni + Bitmeyen kartuşlu yazıcı teknisyeni

Çevrimdışı İbrahim TUTKUN

• *
  • Dare in Brocca
Ynt: Yivsiz tüfek ruhsatımı kaybettim
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2017, 12:27:01 »
Derhal en yakın emniyet müdürlüğüne durumu bildirin, tutanak tutturun. Yenileme işlemi için kayıtlı olduğunuz emniyetin ruhsat şube arşivinden dosyanızın çıkması gerekmekte. İş biraz oradaki polisin iş severliğine kalmış. Kimisi gidin silahı satın aldığınız yerden fatura örneği getirin diyor. Kimisi arşivden bilgilerinizi bulup ruhsat yeniliyor.

Geçmiş olsun.
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 14:22:27 Gönderen: İbrahim TUTKUN »
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/İzmir / İkamet: Bartın
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Yivsiz tüfek ruhsatımı kaybettim
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2017, 13:13:02 »
Tüfekleri kaybetmediğiniz surece büyük sorun yaşamazsınız. Ama bir an önce tutanak tutturmakta fayda var. O tutanagıda ömur boyu saklamanizı tavsiye ederim. Kırk çeşit insan var art niyetli birini eline duser vukuat isler atar ruhsati olay yerine gider. Yada o ruhsatla barut alir fişek alir hatta bi yolunu bulur tufek alır vukuat işler.
Senin elinde şu tarihte kayiptır diye tutanak oldumu kimse sana dokunamaz. Kafan ağrımaz.
Bi cezası olduğunu düşünmüyorum. Normal ruhsat çıkarmak için evrakları ve harcı yatırıp alacaksın diye düşünüyorum
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli