RC Camouflage ; Kamuflaj çizgisi her zaman en iyi arayan birçok hevesli avcılar talebi karşılamak için belirli niyet ile oluşturulan ve en modern ekipmanlar ile kombine piyasadaki en iyi bileşenleri için dikkatli ve seçilmiş araştırmaya teknik deneyim ve coşku ve RC sayesinde sonucudur edildi teknik yük, nadir balistik performans ürün yelpazesi oluşturmayı başardık.
TOZ, seçkin RC, en çeşitli iklim koşullarına 'iyi balistik stabiliteye sahiptir, BORRA birden mühürler ile plastik kap olup, KURŞUN Süper Ilıman, ayrıca özel RC, yeni hat av gücünün gerçek noktasıdır hangi nihayet avcılık uygulamaya kartuşları spor performansında elde teknolojik mükemmelliği getiriyor.
Bu bileşenlerin kaynama maksimum çekim konforu garanti,% 15 penetrasyon artış ve normal av kartuşa kıyasla% 20 pembemsi dispersiyonunun bir azalma mükemmellerle sağlar.
---------------------------------------
MG2 Flash ; ( Nikel kaplama - DB çift tabanlı toz ) MG2 Flash, MG2 tozunun potansiyelini arttırmak için yaratılmış bir kartuş hattıdır. Bu hat, farklı hava koşullarında çok büyük balistik istikrara sahiptir ve atış deseninin konsantrasyonunu koruyarak çok yüksek hız sunar.
Nikel tedavisi ile korunan özel sertleştirilmiş kurşun çekimleri, yüksek rezidüel enerji ile mükemmel atış desenini garanti eder.
Bunlar resmi site açıklamaları
Camouflage fişeğin methini çok duydum ama kullanmadım. Anladığım kadarıyla, saçma özkütlesi ağır ve bu yüzden uzak atışlarda başarılı ve etkili. Firma zaten %15 penetrasyon artışından bahsetmiş. Eğer 37 gr içindeki barut cinsini ve miktarını bilsem, fişeğin neler yapabileceğini daha net bir şekilde kestirebilirim. 37 gr modeli 710 bar ve 412 ms çıkış hızına sahipmiş..
Mg2 flash modeli, 36 gr sınıfında elime geçen en etkili ve hızlı fişek.. 740 bar basınç ve 430 ms çıkış hızına sahip..
Avda sadece 5 adet kullandım ve 3 ördek 2 tahtalı aldım, boş yok
Ördeklerden biri akşam bekinde yanımdan geçip gitti ve arkasından atış yaptım. Tetik kesmemle havada dönmesi aynı anda oldu. Düştüğü yer 50 metreden fazlaydı. Hız dedikleri bu işte..
Diğer 4 avın ise havada buruşması çok başkaydı. Abartmak istemem ama adamlar fişek gibi fişek yapmış...