hayırlı olsun, 2015 haziran ayında almıştım fabarmı, tahtalı avında çok fişek deneme şansım oldu, 36 gr 4 no fiocchiler le inanılmaz sonuçlar aldım, sezon başında dağ avında tavşan ve keklikte 5 no 32 gr rc sipe ile başlayın, biraz soğumaya başlayınca havalar B&P F2 ye geçin, biraz daha sertleşirse RC S4 kullanın, tribore namluya sahip olan bu tüfekler kalın saçma ve yüksek gramajda gerçekten çok güzel işler çıkartıyor,
fiyat ,yerli ,yabancı, marka, önemli değil artık, hafta sonu marka vermek istemiyorum bir tüfek test etmeye gittik, durum içler acısı, bariz bir şekilde tüfek sol üst vurdu, nerdeyse iki kutuya yakın fişek atışı yaptık,
grupman delicilik bir yana artık, son dönem yapılan tüfekler de bu olay çok sık rastlanmaya başladı,
almış olunan tüfeğin bence yerli yabancı yada fiyatının artık benim gözümde bir önemi kalmamıştır, yeter ki attığım yeri vursun diyorum,
o yüzden adı sanı duyulmamış elinde tüfeği olan fakat attığı yeri vuran tüfek benim gözümde tüfektir
konuyu fazla saptırmak istemiyorum, kesinlikle sağ sol vurma testlerini yapın, gerisi en kolay iş
tekrar yeni tüfeğiniz hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
yeni sezonda tüm dostlara rasgele, herşeye rağmen