Selamlar değerli avlak ailesi,
Öncelikle bu sitenin hazirlanmasinda ve surdurulmesinde emeği gecen herkese teşekkür etmek istiyorum. Çünkü hic aklimda olmadığı halde Fabarm yari otomatik av tufekleri tamamen bu platformda yapilmis olan cok olumlu yorumlar nedeniyle Fabarmi arastirmaya basladim. Bu surec yaklasik 3 4 ay kadar sürdü. Bu süreçte özellikle yerli ve yabanci tum kaynaklardan elimden geldigince bilgi topladim. Nihayetinde özellikle Amerikada fabarm tufekleri ile ilgili yapilmis olan detayli inceleme ve test calismalari sonucunda yapilan cok ama cok olumlu değerlendirmeler nedeniyle L4S grey hunter modeli edinmeye karar verdim. Bu süreçte forumun degerli uyeleri Sn Ejder bey, Sn Hasan Baskara bey bana her anlamda yardimci oldular gayet samimi olarak tum sorularimi kendi ozel telefonlarında cevapladilar. Degerli agabeylerime tekarar teşekkür ediyorum.
Tufek cuma elime gecti ve cumartesi detayli grupman calismalari yaptim. 15 20 40 ve 70 metreden rc s4 ve bp F2 34 gram 5 ve 6 no fisekler ile bana göre harika sonuçlar aldim. Yaklasik 125 150 arasinda 35 derecede fisek atisi yaptim. 28 gram yerli fisekler ile de denedim. Hic fisek tahliyesi veya tutukluk sorunu olmadi. Sifir hata ile testi tamamladi.
Degerli avlak üyelerinin affina sığınarak tamamen kendi dusunceme gore fiyati da dusunuldugunde en iyi secimi yaptigima inaniyorum. Umarim bu iyi dusuncelerim av sezonunda da sorunsuz ve sikintisiz bir sekilde devam eder.
İstanbul yaban avmalzemelerinde sn seyhan beye de surec icersinde ilgisi ve alakasi nedeniyle cok tesekkur ediyorum.
Herkese selamlar saygilar diliyorum.
image upload