0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle iyi günlerde kullanınız.Tam bir fiyat / performans ürünü bu tüfekler.Keyifli avlarda kullanmanız dileğiyle...
bence parmağınızın ilk boğumuna gelecek bir dipçik pediyle değiştirip devam edin, baikal her avcının dolabında bulunması gereken bir marka, güle güle kullanın.
Orjinal pedinide araştırın normal bir pedide silahcı traşlayıp uydurur önemli olan parmağınızın ilk boğumuna gelmesi.
Hayırlı olsun Soydan Bey. Güzel avlarınız olsun.
Hayırlı olsun Soydan Bey. Güzel günlerde güzel avlarınız olsun Ustaların dediği gibi ped ile halledersiniz sorunu kolaylıkla. Kafanıza takmayın
İyi günlerde kullanın soydan bey, paylaştığım linkte kundak açılarıyla ilgili bir video var, bi izlerseniz fikir verebilir, kazasız belasız bol avlar.
Ustam hayırlı olsun avı bol kansız olsun.Otomatikte han ği şok ve fişek kullanıyorsun ustalardan bir tavsiye alalım.
Bana göre Baikal;Hem Avcının dolabında bulunması gereken demirbaş görev silahıdır😊Estetikten yoksundur,çalışma mantığı abileri olan AK 47 serisi tüfeklerle aynıdır,görevimi icra eder geçer giderim der😊
Valla o kadar güzel anlattınız ki tüfeği kaşıntı tuttu çıkıp ay bayisine gidesim geldi. Tövbe estağfirullah
yokbe ıbrahım arkadasım bı sey katmadım sadece olanı anlattım
Öyle tabii ki ancak büyük bir heves ve ilgiyle anlattığınız için insanda karşı konulamaz bir dürtü oluşturuyor Tüfekler özellikle metadan öte böyle arkadaşmış gibi anlatılınca ayrı bir hoş oluyor. İnanın adınıza çok sevindim, güle güle kazasız belasız kullanın inşaallah.
@Soydan TÜRK bey,namlu boyası hakkında şunu diyebilirim,evet namlu boyası kalitesiz ve paslanmaya oldukça yatkın.Ben bu sorunu namluyu gres yağı ile silip,namlu üzerinde çok ince bir tabaka bırakarak çözdüm.İnanın çok fark ediyor.Yağmurlu havalarda avdan sonra namluyu inceden bir sildiğinizde sorun kalmıyor.Ben herzaman bu tüfeği elime aldığımda iyiki almışım diyorum.Saygılar.