Bir Beretta hayranı olarak hayran kaldım sabah sabah
Paylaşım için teşekkürler. Parallelo'yu yakından inceleme fırsatım oldu, bazı teknik ve görsel inceliklerden feragat edilmiş buldum kendisini, kundak-gövde birleşimi, vs. Model adını geçtim markanın adının bile doğru telaffuz eden de çok fazla bulunmuyor memlekette
Bilinçsiz tüketiciyiz bu da ayrı bir gerçek. Sizin gibi ustaların nizami bakışlarıyla inceleyemiyoruz pek tüfekleri. Satıcı da bizden pek farklı değil. Geçenlerde Beretta Türkiye'yi aradım tüfeğime auto-safety montaj ekipmanı istemek için, karşımdaki "Bildiğim kadarıyla...eeee,hmmm..." diye başlayınca olay bitti zaten. Tüketicinin dostu yine tüketicidir. Araştıracağız, bilinçleneceğiz, kendimizi geliştireceğiz, başka yolu yok. Ancak bu şekilde üreticiyi de dürtme şansımız olur.
Velhasıl, yine de gülü seven dikenine katlanır deyip, gelecekteki olumlu gelişmelere umut bağlayıp Beretta'yla yollarımıza devam edelim diyorum
Alabilecek güçte olduklarımız şu an bunlar. He olur da Mısır'dan falan sultan dedemin bana yüklü miras bıraktığını falan öğrenirsem ilk uçakla Londra = Purdey