Gönderen Konu: Uzak Mesafe ATICILARI  (Okunma sayısı 13240 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Ynt: Uzak Mesafe ATICILARI
« Yanıtla #75 : 07 Haziran 2017, 15:00:51 »
Ramazan mübarekte oruç eyliyoruz Özgür kardeşim n'apalım..:)
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Özgür UYAR, Samet BİRİCİK, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #76 : 07 Haziran 2017, 15:21:10 »
O alman almanlar bilerek metre vermemisler sonsuz cunku sacmanin nereye kac metre gittigi belli degil o yuzden adamlar bilemiyor yapacak bisey yok
Samet bence almanlar bu işi çok iyi biliyor oyüzden böyle yapmışlar. Adam sadece 3 yazmış ucunu açık bırakmış.. yani aslında demek istiyorki gerisi kullanıcının maharetine kalmış. 3 ün yanına ister bir sıfır koyarsın ister iki sıfır.. menzilde üst sınır yok kaç metreye kadar atabilirsen artık >:D
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Tuncay KAHRAMAN

Çevrimdışı İbrahim YILDIRIM

• *
  • Avcılık Bir Spor değil, Atıcılık Bir Spordur ...
« Yanıtla #77 : 07 Haziran 2017, 15:52:54 »
Muhabbetiniz bol olsun 😊  bigün girmedik meğer neler kaçirmisim. Ne tesbitler varmis haberim yok. 😊 bende en son browning maxusa bi kucak para verdim atiyorum atiyorum bi yakadan bi yakaya vurmuyor meğer yaziyormuş mahsus die 😅😅😅 
Vah ki vah :D  Özgür bey sizin iş tamamiyle değişik olayları cerayan ettirmekte
bu prowning acep  mahsus diyerek kişiye özel bir durummu kastediyor bana mahsus, sana mahsus ona mahsus :D :D yok abi yok bu tüfek vurmaz zabahıda bir akşamıda bir vurmaz abi :D :D
  • SİYAH İNCİ- 4+1 71 cm SABİT FULL ŞOK
  • KRUPP SAUER AYA 71 cm ÇİFT KIRMA 3/1
1986 "SÜRDÜRÜLEBİLİR TAVŞAN VE KEKLİK AVI İÇİN AVA AVCI GİTSİN KÖPEĞE HAYIR"

The following users thanked this post: Özgür UYAR, Samet BİRİCİK

Çevrimdışı Hasan ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • Selim UYGUN KOPYA HESAP
« Yanıtla #78 : 07 Haziran 2017, 16:29:18 »
                         Konu ne  tam anlayamadım iki gündür , bakıyorum  herhalde biri cehaletten sarf ettiği sözler  olsa gerek. kıkırdaşan mahalle kadınlarından  dedi kodu duymak gibi bir durum tam anlaşılmıyor. ama bildiğim bir şey var mübarek Ramazan günü bir Müslümanın cehaleti ile bu kadar dalga geçmek hoş bir davranış olmasa gerek. hatası düzeltilir .orda bırakılır. çok çirkin bir davranış örf adet ve dinimize uygun deyil  bu davranış ne kadar kültürel erezyon na uğradığımız aklıma geldi. hataları örtmede gece gibi ol,
 tevazuda toprak gibi ol, şimdi nerde bu insanlar  :(
  • Huğlu 103 FE
  • Huğlu GT1
  • Seter (cano)
1980 - Muğla

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #79 : 07 Haziran 2017, 16:32:10 »
Samet bence almanlar bu işi çok iyi biliyor oyüzden böyle yapmışlar. Adam sadece 3 yazmış ucunu açık bırakmış.. yani aslında demek istiyorki gerisi kullanıcının maharetine kalmış. 3 ün yanına ister bir sıfır koyarsın ister iki sıfır.. menzilde üst sınır yok kaç metreye kadar atabilirsen artık >:D

Aynen emrah al at  menzili sen belirle kardesim demisler resmen :) 3 de olur 300 de 3000 de :)) helal olsun adamlara  ;D
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #80 : 07 Haziran 2017, 16:39:43 »
                         Konu ne  tam anlayamadım iki gündür , bakıyorum  herhalde biri cehaletten sarf ettiği sözler  olsa gerek. kıkırdaşan mahalle kadınlarından  dedi kodu duymak gibi bir durum tam anlaşılmıyor. ama bildiğim bir şey var mübarek Ramazan günü bir Müslümanın cehaleti ile bu kadar dalga geçmek hoş bir davranış olmasa gerek. hatası düzeltilir .orda bırakılır. çok çirkin bir davranış örf adet ve dinimize uygun deyil  bu davranış ne kadar kültürel erezyon na uğradığımız aklıma geldi. hataları örtmede gece gibi ol,

Kıkırdaşan mahalle karılarından girdin dinden ciktin sondada kültürel erozyanla bitirdin !!! Hadi biz kendi aramızda eğleniyoruz zaman gecsin diye kimseyle dalga geçtiğimiz yok herkes arkadaş burda birbiriylede sizi anlayamadik ?
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Bilal AYDIN

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #81 : 07 Haziran 2017, 16:41:45 »
Hasan bey,
Kimsenin kimseyle dalga geçtiği falan yok, Murat bey'in konu başlığı altında bir latifedir gidiyor..Siz neden böyle bir anlam yüklediniz ki konuya?
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Bilal AYDIN

Çevrimdışı İbrahim YILDIRIM

• *
  • Avcılık Bir Spor değil, Atıcılık Bir Spordur ...
« Yanıtla #82 : 07 Haziran 2017, 16:49:27 »
...

« Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 18:45:10 Gönderen: İbrahim YILDIRIM »
  • SİYAH İNCİ- 4+1 71 cm SABİT FULL ŞOK
  • KRUPP SAUER AYA 71 cm ÇİFT KIRMA 3/1
1986 "SÜRDÜRÜLEBİLİR TAVŞAN VE KEKLİK AVI İÇİN AVA AVCI GİTSİN KÖPEĞE HAYIR"

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #83 : 07 Haziran 2017, 17:39:31 »
@Hasan ŞİMŞEK , yahu kardeşim kurtulamayacak mıyız senden ? Bacayı da kapatıyoruz oradan da giriyorsun...

Arkadaşlar bu bildiğiniz @Selim UYGUN ya, internetten bulduğu domuz tava resimlerini, tavşan avıymış gibi paylaşmaya kalkan vardı ya... İnsanları trollüyordü ya, "Kanada'da vurduğum geyiği nasıl pişiriyorum" diye paylaşımları falan vardı... :D İnternetten bulduğu fotoları koyuyordu milletin önüne...  Yani @Hüsnü GÜLEK de , @Rıza EROĞLU da.... Hepsi aynı şahsiyet... Manyak mıdır nedir ya :)

Bak kardeşim, bacayı da kapatsak oradan da giriyorsun ama yakalıyorum seni işte. :D Vaz geç ya... Bir de kendini her defasında böyle rezil ettiriyorsun. Değer mi arkadaş ?

Hiç keyfinizi bozmayın beyler... Sallayın bu sahte hesabı... 21000'den fazla üyelik var, yönetmesi zor beyler, klavyenin arkasına saklanan çeşit çeşit insanlarla karşılaşıyoruz maalesef. Ancak bir şekilde yakalıyoruz. Endişe etmeyin.

• Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Bilal AYDIN

• Müdavim Üyemiz
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #84 : 07 Haziran 2017, 18:01:19 »
İbrahim hocam anlamadığım nokta insan arkadaşına şaka yapar anlarız ama bu şahsiyet selim uygun denen her yazıya bir ara sadece nokta koyuyordu domuz tava dedi tavşan diye az kalsın bize yediriyordu ;D hayır bizi keklesen ne olur keklemesen ne olur.siyonist güçlerinin aramıza sızdırmış bir sistem ajanı olabilir mi ;D ;D ;D
1988-Denizli

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #85 : 07 Haziran 2017, 18:11:04 »
:)

Rahatsız mıdır nedir anlamadık ya... :D

@Selim UYGUN'un özeti ve ilk hikayesi:

O nokta koyma hastalığı yüzünden ihraç edildi zaten. Zaman geçip de yazdığı konular biraz arkalara düştüğünde gidip, yazdığı tüm mesajların içini "." koyarak boşaltıyordu. Hayır, altında teşekkür butonuna basmış bir sürü insan olabiliyor bazen, o insanların isimleri orada öyle at sırtında karınca gibi görünüyor, sonra, yanıtlar yazılmış, cevaplar verilmiş uzamış konular, arada içeriği boşaltılmış "." konulmuş mesajlar karıştığı zaman forum bütünlüğü diye bir şey kalmıyor, anlaşılamıyor konular...

Önce dedik ki, "bak kardeş, bu yaptığın kurallara aykırı , yapma bunu" , "tamam" dedi, "asla bir daha yapmayacağım, o forum kuralından haberim yoktu" falan dedi... Oh dedik, bir daha yapmayacakmış...

Aradan zaman geçti, baktık, bu gene başlamış arkadan bu sefer daha eski konularda yazdığı mesajları "." koyarak boşaltmaya... O kadar uyarıdan sonra gene yapmasına rağmen bunu, gene ihraç etmedik, git bir 30 gün dinlen gel dedik, uzaklaştırdık 30 günlüğüne... Geldiğinde "abi haklısınız, bir daha yapmayacağım tamam ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum bu işin" dedi aradan bir iki hafta geçmedi, baktık gene başlamış eski mesajlarına "." koyarak boşaltmaya... Artık şut zamanı geldi demekti...

Hasta olabilir... Gerçekten hasta olabilir. Ama abicim biz nasıl uğraşalım, kimi tedavi edebiliriz, kimi rehabilite edebiliriz? Üstüne üstlük bunları yapamazken, bir yandan da forumun düzenini de bozdurmuş oluruz. Dolayısıyla biz uğraşamayız...

İbrahim hocam anlamadığım nokta insan arkadaşına şaka yapar anlarız ama bu şahsiyet selim uygun denen her yazıya bir ara sadece nokta koyuyordu domuz tava dedi tavşan diye az kalsın bize yediriyordu ;D hayır bizi keklesen ne olur keklemesen ne olur.siyonist güçlerinin aramıza sızdırmış bir sistem ajanı olabilir mi ;D ;D ;D
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #86 : 08 Haziran 2017, 00:44:10 »
Mübarek ramazan günü iki latife yapıyoruz, ne gerek var böyle çıkışlara.. Neyse hesap sahteymiş zaten, gereken yapılmış.
Diğer üyeler de belki benzer şekilde düşünebilirler diye yazıyorum. Kimseyle dalga geçildiği falan yok. Dalga geçmek başka şakalaşmak başka. Kırmadan dökmeden espri yapıyoruz. Tuncay Hocamın bile bu esprilere dahil olması çok hoşuma gitti mesela.. Yeri geldimi tatlı şakalaşmalar olmayacaksa muhabbetin ne anlamı var..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, İbrahim AYSU, İlhan GÜNEN, Samet BİRİCİK

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #87 : 08 Haziran 2017, 00:47:07 »
Mübarek ramazan günü iki latife yapıyoruz, ne gerek var böyle çıkışlara.. Neyse hesap sahteymiş zaten, gereken yapılmış.
Diğer üyeler de belki benzer şekilde düşünebilirler diye yazıyorum. Kimseyle dalga geçildiği falan yok. Dalga geçmek başka şakalaşmak başka. Kırmadan dökmeden espri yapıyoruz. Tuncay Hocamın bile bu esprilere dahil olması çok hoşuma gitti mesela.. Yeri geldimi tatlı şakalaşmalar olmayacaksa muhabbetin ne anlamı var..

@Emrah AKDENİZ  Nasıl muhabbet iyiyse adam direk üyelik açıp bizim konuya dahil olmuş :D  20 tane üyelik açmış adamın tüfeği 500 metre atmıyor diye zoruna gidiyor herhalde  >:D
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Emrah AKDENİZ, Bilal AYDIN

Çevrimdışı Zülküf ÖZDUMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #88 : 08 Haziran 2017, 01:24:33 »
@Emrah AKDENİZ  Nasıl muhabbet iyiyse adam direk üyelik açıp bizim konuya dahil olmuş :D  20 tane üyelik açmış adamın tüfeği 500 metre atmıyor diye zoruna gidiyor herhalde  >:D
Arkadaşlar lütfen bu limitlere beni dahil etmeyin! Benimki 90m.idi uygun fişek(29 grm.)bulup 130-140 m. ye çıkmaya çalışıyordum. Hani bu yaşta bu kadarı kafi diye düşünüyorum. :D
  • Robust 222
  • Breda Astro
  • Sarsılmaz Concorde
Zülküf ÖZDUMAN
1962/Diyarbakır

Çevrimdışı Zülküf ÖZDUMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #89 : 08 Haziran 2017, 01:27:27 »
 Siz gençsiniz sizde  limit fazla. Hele Alman malı kullananan gençlere limit yok. :D
  • Robust 222
  • Breda Astro
  • Sarsılmaz Concorde
Zülküf ÖZDUMAN
1962/Diyarbakır

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #90 : 08 Haziran 2017, 01:28:40 »
Arkadaşlar lütfen bu limitlere beni dahil etmeyin! Benimki 90m.idi uygun fişek(29 grm.)bulup 130-140 m. ye çıkmaya çalışıyordum. Hani bu yaşta bu kadarı kafi diye düşünüyorum. :D

@Zülküf ÖZDUMAN Sezon açılana kadar atacaz artık abi 90-100 Allah ne verdiyse  ;D
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #91 : 08 Haziran 2017, 01:29:12 »
Bizde menzil belli...

3m

:D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #92 : 08 Haziran 2017, 01:39:59 »
Konuyu böldüm, adamın tüfeğinin üzerine amma attınız ha :D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ, Bilal AYDIN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #93 : 08 Haziran 2017, 01:40:53 »
Bizde menzil belli...

3m

:D
3 ün yanına değer katın bence, bu size bağlı  ;D
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Samet BİRİCİK

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #94 : 08 Haziran 2017, 01:45:18 »
Bu konu bölünmesi ve konu başlığını düzenlemeniz iyi olmuş yönetici iş başında  :afro: tüfeğin menzili düşük ama olsun konak atarsın yaklaşırsan 3 mt artık abi :D
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #95 : 08 Haziran 2017, 01:45:53 »
Nasıl ? Tüfek kendinden üçlük..  ^-^

3 ün yanına değer katın bence, bu size bağlı  ;D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #96 : 08 Haziran 2017, 01:47:16 »
Nasıl ? Tüfek kendinden üçlük..  ^-^
En basit örnek, mesela cheddite 100 metri fişeği koyuyoruz, tüfek zaten kendinden 3 lük, mesafeyi 3 le çarpıyorsunuz  >:D
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #97 : 08 Haziran 2017, 01:48:51 »
Valla hiç affetmiyorum şahsen... Daldaymış, konakmış diye gurur yapanın ............ :D

Bekleyeyim de kalksın, "uçarken vurmuş olayım" öyle mi ? .... Ollllllldu...  ^-^

Bu konu bölünmesi ve konu başlığını düzenlemeniz iyi olmuş yönetici iş başında  :afro: tüfeğin menzili düşük ama olsun konak atarsın yaklaşırsan 3 mt artık abi :D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ, Bilal AYDIN

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #98 : 08 Haziran 2017, 01:50:17 »
Yaw o değilde yabancı ziyaretçiler translateden çeviri yapsa şu yazdıklarımızı adamlar şoka filan girer herhalde 300-1000 m atıyoz habire ciddiye alırlar takibe başlarlar konuyu bunlar ne ayak diye  ;D
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #99 : 08 Haziran 2017, 01:50:34 »
Yaw o değilde yabancı ziyaretçiler translateden çeviri yapsa şu yazdıklarımızı adamlar şoka filan girer herhalde 300-1000 m atıyoz habire ciddiye alırlar takibe başlarlar konuyu bunlar ne ayak diye  ;D
;D ;D ;D
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986