0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahurda atışlar serbest herhalde, maşallah arkadaşlar ramazan topu gibi atıyorsunuz. Biz de de (sayenizde) hatıralar canlanıyor (neydi o atışlar hey hey).Allah sizi de güldürsün.
Yakari mi?
Samet ben de 18 gr fişek doldurdum çatır çatır çalıştı elimde görüntüleri var Ama şu senin 29 gr 6,5 numara olayını deneyip bakıcam, keçe tapa olacaktı değil mi ? Yakari olması için barutu nekadar koymak lazım
@Emrah AKDENİZ Blmiyorumki valla ömrümde görmedim böyle bir fişek ama millet koleksiyonluk ingiliz silahlarıyla 90-100 mt atıyormuş demekki saçmayı kalınlaştırıp gramajı arttırsalar 200-300 atıcaklar herhalde veya silahın parasıylamı menzili hesaplıyorlar anlam veremedim
Vakti zamanında ben de 100-150 metre arası mesafeden bir tavşan vurmuştum. O vakit fişekleri kendimiz dolduruyorduk. Tavşanı vurduğum fişek hasbel kader 29 gr. denk gelmiş olabilir mi?
Ben birkaç kişiden duydum, tüfek nekadar pahalıysa okadar uzak vuruyormuşş
Valla bizde bir arkadaş var. Ne keleş, ne g3 ne de mg3 menzili dinlemiyor. Anlatsam sabaha kadar gülersiniz.
Bende öyle diyorum bizim silahlar 1000-1500 arası olduğu için menzilide ona göre ayarlıyorlar ulan ne çakal adamlar yaa bas parayı atsın uzağa arkadaş zenginlere çalışıyor bu silah fabrikaları
Ben de bunu duyduğum için önceki hafta parayı sayıp benelli aldım. Sezonda 200m. çıkmayı planlıyorum.
Samet kardeş sana uyduk konu başlığını unuttuk, AK 212'de iyidir. Bahsettiğim tavşanı (yok sa kazmıydı,bi yukarıya bakayım) Akdaş yapımı W&S o/u ile vurmuştum.
eee tamam abi işte senin silah Benelli Super 90 değilmi ? o sondaki 90 mt at diyo işte işareti vermiş firma anlamadınmı abi
Bilimsel tesbitin için teşekkürler. Bu tesbitinizle tüfeğimin fiyatı da artmışmıdır?
Bir de fişek 29 gram olsa bu 90, 100 ü bulmaz mı?
Hanım sahura uyandı, hatırlatması için sordum. O, 150 m.den vurduğum kazmıydı, tavşanmıydı diye,tam avcı eşine yakışır bir şekilde "yok toydu" dedi.
Sezonda sabah ava gideceğiz diye yaşadığım tatlı uykusuzluğu yaşattığınız için hepinize teşekkürler. Allah ne muradınız var sa versin. Hayırlı geceler..