0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim AG212 nin iç çapı 18.2
@Samet BİRİCİK öyle namlu çapı mı olur yahu, okuyunca içim daraldı
@Emrah AKDENİZ Ben Dar kalın bilmem attımı vuruyorsa sorun yoktur ama 2 gr düşürüyoruz
2 gr düşürme olayını önemli tabi Dar iç çapın bence en keyifli yanları; 24-30 gr arasındaki fişeklerle av ve atış keyfi, diğeri de keçe tapa fişeklerdeki performansı Ayrıca namlu çapı dar olunca tüfek daha fazla yakari diye duydum
Yakari mi ? 24 gr daha otomatiğe sokmadım istemiyorum kalsın 32 grdan aşağı atmıyorum oto ile kışın hatta otomatiğe bu sene 36 grdan aşağı fişek sokmadım...36-50 gr arası takıldım bu sene kazda iyi performans sergiledi hiç öyle ben 18.2 yim havaları yoktu silahta ama şunuda söyliyim 3 no şoktan daha darını takmadım
Tüfekte o akıllı gaz sistemi olmasa o fişekler 18.2 namluyla seni biraz zorlardı uygun malzemeyi bulunca iç çap falan çok da farketmiyor..Tüfeğin huyunu çözdün mü gerisi geliyor zaten..
eee zaten ona güvenipte atıyoruz =) Bidaha tövbe elime kinetik silah almam bende diyorum bu browning neden ısrarla gazlı sistemlerini geliştiriyor konfor önemli atışta araba gibi süspansiyon iyi olursa çukurdan geçerken hissetmezsn
Ben 21g denedim benim taramalıda... Hatta hava da buz gibiydi, muhtemelen eksiydi... Patır kütür atıyor. Hatta yanımda şahidim bile var
Hadi canımmm 21 gr fisekmi olurmuş
Ben de aynen öyle dedim... "12 Çapta 21g fişek mi kaldı yaaa" dedim ve adam anında çıkardı ve "Al bunu atsın bakalım çalıştırıyor mu 18.8mm namlulu taramalı" dedi. Mecbur koyduk taramalıya...
Allah Allahhh ilk kez senden duydum 21g fişenkkkk abi tahtalıyamı atıyomuş onu merak ettim kimki bu namlusu dar diyemi 21 g atıyordu acaba
İlk kez mi? Çarpılmayasın sonra? Taş olmayasın? Bu sahnenin yaşandığı an, evet bir tahtalı avıydı ama sabah bekinin sonlarıydı artık. Can sıkıntısından bir iddiadır tutturdu, "yahu 12 çapta 21g mı kalmış?" derken ben, çat diye çıkardı. "Çalıştıracak mı bakalım bu buz gibi havada" derken koyduk taramalıya, attı işte "çatır çutur"
Yalnız o bıldırcından kalmıştı benimde değildi bi kere ben onu numunelik saklamıştım 21 g yok diyenlere göstermek için 29 g varmı peki ?
Yok, 29g yok, 29.55g var, uzak mesafe için, ister misin?
6.5 no 29g istiyom piyasada bulunmasin Mumkunse ve 90-100 mt den tahtalıyı paçavra etsin
90 olmaz, 180 olsun Bir de neden 29? Niye 30g ya da 28g değil? Piyasada bulunamasın tamam onu anladık da, bu şu anlama mı geliyor? : Kimse aksini ispat edemesin, gizemiyle öylece kalsın mı palavra
@İbrahim AYSU tabikide 28 az gelir 30 fazla 29 olacak
2 gr düşürme işi ne oldu Samet ?
@İbrahim AYSU tabikide 28 az gelir 30 fazla 29 olacak illaki saçmada 6.5 ve keçe tapa özellikle olacak o saçma ve barut hakkı varya ahhh ahhh yakariiii
Bu özel @Emrah AKDENİZ bilirsin belki 29 gr 6.5 saçma 100 mt ye gözün kapalı at paçavra poşet cansız kansız ağızdan su bile getiriyor bizim 2gr lar bunda geçerli değil