Öncelikle teşekkür ederim,ayrıca geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.Evet 2 sezon boyunca sadece Akdaşla avlandım.Genellikle ördek avına gittim.Ördeğe yine genellikle RC S4 5 no kullandım,en çok verim aldığım fişek bu oldu.Daha önceleri çifte ,süper poze,düz bant otomatik vs. kullanmıştım,ilk defa yüksek bantı bu tüfeğimle kullanmaya başladım.Yüksek bant olması (kişisel görüşüm ) ördekte daha rahat atış yaptırıyor,bir daha tüfek alacak olsam yine yüksek bant alırım. Mühre avı da,bek avı da,parlama avı da yaptım.Şok olarak en çok verim aldığım ve bıldırcın ve çulluk hariç 4 nolu şok oldu.Üzerinde hiç çıkarmıyorum artık,genellikle belli mesafelerin üzerine atış yapmıyorum.18.6 geniş çap olması atış konforu açışından daha iyi gibi geldi bana(diğer tüfeğim Özkanlar FX015 18.4 civarı,onunla kıyaslarsam).Ayrıca kamuflaj desen ve plastik olması ördek avı için bir artı.2 tane uçan ördeği tek atışla düşürdüğüm,bir ördeğe 3 fişek atıp becerisizlikten arkasından baktığımda oldu
.Bu zamana kadar mekanik olarak hiç sıkıntı yaşatmadı şükür,icra yayının el kundağında oluşu temizlik konusunda ,her parçanın temizliği,yağlanması bakımından kolaylık.Bıldırcın ve çullukta 71 namlu olduğundan bior tapa fişeklerle daha uyumlu.Ördekte çok soğuklarda kullanırım diye mirage RVS magic 4 , 4 no 36 gr aldım ve BP longe range 36 gr aldım.Mirage RVS 4 iyi fakat hava eksilere düşmediği sürece RC S4 fazlasıyla yetiyor.
Sonuç olarak şunu diyebilirim ki tüfeğimden memnunum ve gönül rahatlığıyla özellikle ördek için tavsiye ederim.Bunun AH hibrit modeli Emrah Akdeniz kardeşimizde düz bant ve 18.4 çaplısı var sanırsam,tüfekle ilgili incelemelerinde söylenecek her şeyi belirti kendisi.