0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mevlüt bey fişeğin Görseli varmı paylassaniz renk model v.s
Yafın kronik saçma sorunu.. Şaşırdım mı ? Tabiki hayır. Her kovan çeşidine farklı malzeme.Ama şu var; hepsi 9 numara olsa avı yakmayabilir, araya kalın saçma karıştırmışlar ki avı vurma şansı artsın..Adamlar size iyilik yapıyor siz de anlamıyorsunuz ya
Her ava tek fişek
geçen sezon bende karışık bir koli aldım 4 5 6 7 numaralar ördektede tavsandada kekliktede kullandım memnun kaldım....ama illa kalite fıyat kıyaslaması yapıyorsanız alırsınız fedal fişeği veya bp yi vs sini kullanırsınız...benim anlamadığım 20 liraya alınan fişekten ne bekleniyor?
Gördügüm ve denediğim kadar yerlide en istikrarli ve hem grupman hemde etki olarak MECA gayet iyi bir fişek yafın her fiseginde istikrar olmuyor ayni kutudan çıkan fişeklerin grupmanlarında dahi uyumsuzluk varBu sene MECA alicam gibi
Meca 28-30 gr bulsam alacağım da nereye baktıysam yok. Bu kargo yasağı yüzünden istediğimizi alamıyoruz..
Mesut bey millet tabikide 20 tl lik fişekte fedaral b&p kalitesi aramiyor arayamazda ama fişek istikrarli olmalı barut miktarı olsun saçma gramı olsun bi standardi yok bir yıl üretilen fişek 2.yıl yok ben standartı oturmuş hep aynı miktar aynı ürünü kullansın avrupa fişek almam benle aynı fikirde olan arkadaşlar vardır belki
Bu örnekteki gibi hangi numara saçma yazmışsa içinden onun çıkması beklenir Mesut Bey. Dürüstlük yani. Onun dışında performans, saçma dağılımı atış mesafesi gibi konularda 20 liralık fişekten bukadar olur diyebiliriz ancak bu farklı bir durum; performans vs. değil.