Arkadaşlar ben bugün aile hekimimden sağlıklı olduğumu kanıtlayarak sağlık raporumu aldım. Eğer sağliğınız iyi ise aile hekimi size gerekli raporu verir. Bundan emin olabilirsiniz. Size rapor vermemek için
yalan söylemez.
Hekimin sizinle ve avcilarla kişisel bir sorunu olamaz. Olsa bile bunu mesleğinin önüne koyarak onca yıllık eğitimini egosuna heba etmez.
Doktor sizi bir çok sebepden dolayı bir üst merciye sevk eder. Çünkü size gerekli teşhisi koyabileceği techisata ve donanıma sahip değildir.
Doktorum benim yıllardır aile hekim. Benide hastası olarak bildiği için ve sağlık durumu net takip edebildigi için bana raporu verdi.
Peki hangi durumlarda size rapor hazırlamak istemeyebilir.
Kişi 2 hafta önce işten kaytarmak için ruhsal durumum iyi degil diyerek 3 gün rapor almış. Sen belki baska bir işin olduğu için bunu bahane ederek rapor aldın ama o senin artik kayıtlarına bu şekilde girmiş oldu. Şimdi hekim sana nasil silah alman için sana saglamdir raporu versin
6 ay önce annene antidepresan lazım oldu ama sen onu kendi üstüne yazdırdın. Al bi sebep daha
Kalp hastasısın kalp krizi riskiniz var ve efor sarfeden sporlar yasak. Raporlu ilaç kullaniyosun. Peki hekim sana nasil bu adam dagda avlanmak için gezebilir silah kullanabilir o heyacana kalbi dayabilir desin. Mümkunmu
Sen gözunde gözlukle sağlik ocağına girmişsin. Gozlugun biride cebinde. Ve doktor ben avlanicam bana rapor ver. Nasil versin. Saglam bu adamın gozlerimi desin.
Asıl bunları yaparsa
yalan soylemiş olur.
8 yıldır raporlu ve düzenli anti depresan kullanan arkadasım rapor vermedi diye doktora soylemedigini bıralmamış. Sonra bana geldi abi böyle böyle oldu diye. Şimdi siz bu adama rapor verseniz dogru mu yapmış olursunuz yanlışmı.
Herkeze kazasız belasız bol avlar bol muhabbetler dilerim. Saygılarımla