Sevgili Serkan Bey, verdiğiniz bilgiler benim için çok aydınlatıcı oldu. Tüfek seçiminde ilk para-metrem hiç bir zaman parası olmadı. Aklımda kaliteli olsun, ama Türkiye yapımı olursa hem sanayimizin gelişmesi açısından hem de dövizimizin ülkemizde kalması açısından çok daha iyi olur düşüncesi hakim. Tabi bu idealimizi maalesef sanayicimiz küçük basit hesaplar yaparak maalesef çoğu zaman yok etmekte. Ben de dahil kaliteli ürün almak adına yabancı ürünleri seçmekteyiz.
Stanttaki görevlinin size "yurt dışına ayrı iç pazara ayrı ürün yapmıyoruz, ürünler tek bir yerde yapılır kutulara konur, daha sonra gidecek olanlar o paketlerden sıra ile alınır ihraç yada iç pazar diye dağıtılır. Dur şunu içeriye verelim şunu dışarıya verelim demiyoruz" sözleri aklımdaki çoğu soru işaretlerinin kalkması için yeterli oldu.
Sizin bu kıymetli paylaşımınız dan çok istifade ettim. Kararımı netleştirdim. Ellerinize sağlık. Çok teşekkürler. Bu arada tüm forum dostlarının ve sizin Berat Kandilinizi tebrik ediyorum.Saygılarımla.