0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Emrah AKDENİZ kardeşim,paylaşım için teşekkür ederim.İçimizdeki enerji patlaması dışa vurdu resmen😁
İbrahim hocam 2. videodaki müzik sesi muhteşemm.. insanın ruhu dinleniyor ayrıca gözler bayram ediyor
Allah yiyemeyenlere de nasip etsin...
Av yemeklerine evrildi konu. 😊
Iyi teknikler çıkıyor ortaya...
Bu nasıl? Ürün denizin; mekan dağın. İsli demlik de yanında...
😊
Serkan bey;Ömrümüz bu salvolara karşı koymakla geçti, merak etmeyiniz. 😊
Sayın hocam bence Emrah bey "barut kokusu " diye imada bulunarak bu işin başlangıç evresine bir ateş attıbiliyorsunuz ki barut ateşlenir saçma fitillenir son aşama ise avın avcı ile buluşmasıdır Görüyoruz ki avcı camiası barut kokusuna hasret bir ipucu nelere kadir yarabbim herkes alev alev yanmakta Bu paylaşımda fena derecede şifreleme var gibi benden söylemesi tehlike arzzediyor
Valla ben masumum alt tarafı 2 kurşun attım hiç te kötü niyetim yoktu, olay tamamen benim dışımda gelişti İçinizde tutuyomuşsunuz meğer, barut kokusu lafı bile olayı tetiklemeye yetiyormuş ben nerden bileyim 😂😂 Ama bütün suç Erol abinin, ilk o başlattı
Tabi tabi bir bak bakalım ilk kurşunu kim sıkmış ilk ateşi kim yakıp ızgarayı yapmış Millet zaten ikibuçuk aydır şişmiş,kurtlar büyüdükçe büyümüş Neyse enazından mangal sezonu başladı bari
bir iki tane de bizden olsun o zaman..