Benim hemen denemem lazım😁
Atagan bey merakla bekliyoruz arpacığı 1000 metreye sığdırsanız yiter domuz hedefi falan dikmeyin valla sizede inanmam
Nekadar doğrudur bilemem tabanca mermisi belli bir mesafeden sonra havada daire çizerek ilerlemeye başlıyormuş (yiv-set dönme hareketinden dolayı)
Bu mantıkla baktığımızda 1000 metre tabanca için sadece hayalden ibarettir. Düz mantık düşünsek bile bu mesafe mümkün gözükmüyor. Çekirdek belki 1000 metrelere kadar ulaşabilir (ölü olarak) ama çıplak gözle o mesafede o hedefin tabancayla vurulduğundan bahsetmek, kusura bakmayın ama insanlarla ...... geçmek gibi bir şey bana göre.. Bugün, kanas veya benzer özellikteki silahlarla 1250-1300 metre mesafeler olağanüstü başarı sayılıyorken tabancayla 1000 metreyi çıplak gözle vurmak nedir ya
vuruyormuş Emrah ustam valla bu adamdan korkulur düşünsene 300 metreden tahtalıyı tek saçmayla alıyor
elindeki tabanca ile o namlu ile o arpacıkla nasıl etti ise 1000 metre diyorlar ...... geçiyorlar
Browning marka tabanca kullandım daha böylesini görmedim millete böyle şeyler göstererek ne ispatlıyorlar daha çözmüş değilim
şahsı muhterem 300 metrede yivlide dürbün kullanıyor burda tabanca ile 1000 metre şovu yapıyor
300 metrede zaten bir yivli ile duran geyiği çok basit herkes vurabilir hatta dürbine falan hiç gerek yok .