Bu çakmaklar "purdey(beesley) sistem,self-opener" çakmaklar ve bunun ayarını tutturabilen imalatçı sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor,mandala dokunulduğu anda atış yapılmış olsun olmasın tüfek en ufak güç harcanmadan şak diye açılır,atış yapıldı ise ejektörler atılan fişeği atar extra olarak...Yayınlamış olduğunuz tüfeklerin dünyanın herhangi bir yerinde üretilen hiçbir tüfeğin gerisinde kalmayacak vasıfta üstün kaliteli üretimler olduğu en yetkili kişilerce telaffuz edilir...Sanıyorum bunlar sscb zamanında rus yönetsel kadroları için prestij maksatlı üretilmiş tüfekler,pozeler de olimpik milli takımları için milyonlarca atışı yıpranma olmadan tamamlayacak şekilde ve üstün balans özelliklerinde üretilmiş,üretimi son derece zor ve masraflı modeller...
Paylaşıma teşekkürler...
nedemek kamil abi ben teşekkür ederim . yorum içinde ayrıca teşekkür ederim üretimi çok eski olmayan bu tüfekler özel yapım ve sınırlı sayıda üretilmiş sistem olarak bazı modellerinin merkel'den alındığını okumuştum tam emin değilim gerçekten kaliteli silah oldukları çok belli rus yönetsel kadroları ve olimpik milli takım sporcuları için üretildiği doğrudur
mesela bu model pozede namlu kubuza bağlı değil iken kubuz önündeki mandalı aşağı doğru itip fişek yatağın altındaki mandalıda
açarak elkundağını namludan çıkartmadan namlu kubuza direk bağlanıyor bu özellik bile çok harika
ayrıntılı anlatan video