Yakın civarda hobi bahçelerinin olduğunu söylemişler. Söz konusu yerin nasıl bir arazi olduğunu tahayyül edemediğimden bu konuda yorum yapamıyorum ancak, "yakın civarda" insanların çalıştığı hobi bahçeleri varsa, sıkıntı olabilir gerçekten.
Bununla birlikte, atış yapılan yerin meskun mahalden yeterince uzak olduğu ve yol kenarı olmadığı ya da yola doğru atış yapılmadığı durumlarda, 6136'ya (ATEŞLİ SİLAHLAR VE BIÇAKLAR İLE DİĞER ALETLER HAKKINDA KANUN) muhalefetten işlem yapılamaz.
Teşekkür ediyorum. Bağlum'da dağın başında ana yoldan da epey ayrılarak tali yoldan inerek vardığımız bir vadi idi. Karşı tepelere kola şişelerini dizdik 20. fişekde yetişti jandarma. Önce silah doğrultup silahı bırakıp yanlarına gitmemizi söylediler bizde gittik ruhsat kimlik kontrolu derken yakın civarda hobi bahçeleri olduğunu sıkıntı olabileceğini söylediler. Bir daha olmaması için uyarıldık özetle. Sıkıntı olmadı belki ama olabilirdi de o yüzden kafamın rahat olabileceği jandarma gelecek tadımız kaçacak kendişesinin olmadığı hem antreman yapabileceğim hemde kafa dinleyebileceğim güzel bir yerler arıyorum şimdi uzaklık önemli değil. Avcı değilim hedef atışı yapıyorum ve uygun yeri bulursam trap devam etmek istiyorum ama Ankara da mümkün mü bilemiyorum artık
Arazi herhangi birine ait olmayan küçük bir ırmağın geçtiği dağ arası tam bir vadi idi. Ama yakın civarda yerleşim yerleri vardı tabi.