@Emrah AKDENİZ Usta çok güzel olmuş güle güle kullanırsın inşallah. Beyaz plakayı acaba boyama mı yapıyorlar yoksa siyah plaka mi takıyorlar yerine. Bende merak ediyorum acaba ortadaki ördek yerine acaba çulluk yapabilirlermi? Birde geçenlerde yapmış olduğunuz Huğlu gezisinde hiç sordunmu kamuflaj model veya plastik kundak takımlısı filan olucakmı. Çulluk olabileciğini bilsem bende göndermek isterim. Bir de bu yıl daha fazla yürümek gereken avlarda belki biraz hafifletmek adına plastik kundak takımı almak istiyorum. Tabi eğer üretilirse.
Teşekkür ederim Sefa kardeşim
Detaylarını çok fazla bilmiyorum ama plaka kısmı değişmiştir muhtemelen. Üzerine boya olacağını pek sanmıyorum. Tığ işleme hariç diğer gravürler lazerle çiziliyor diye biliyorum, çulluk isteyene yaparlar herhalde.. Kamuflaj kaplamayı ahşap üzerine de yapıyorlar poze-otomatik farketmiyor. Plastik kundak seçeneği şimdilik yok, çıkarırlar mı onu da bilmiyorum. Benim dışardan temin ettiğim plastik kundaklar ahşaptan daha ağır onu söyliym
Ahşabı ortalama 3350 civarıydı, benim tüfek biraz traşlamadan geçti, bakalım bu ağırlığa nekadar yansımış tüfek gelince tartıp yazarım buraya. Gt1 uzun süre elde gezdirilecek bir tüfek değil, stoeger m3000 gibi bir şey ağırlık olarak. Benim için sorun değil ama ağırlıktan yana şikayeti olanlar zorluk yaşayabilir. Ama bekleme geçit avı için özellikle de 76 namlusu çok iyi bir seçenek olabilir