Tüfeğimi keyfi bakım için fabrikaya göndermiştim. Aslında, siyah kasa yaptırmaya pek niyetim yoktu, sadece kasanın alt kısmını parlak krom yaptırmak istiyordum...
Deniz kardeşim, servisteki ustanın tavsiyesi üzerine kendi tüfeğini siyah yaptırmış, onun fotoğrafları görünce hoşuma gitmişti, en son Huğlu ziyaretinde siyah kasa bir gt1 e bakıp elime alıp inceleyince çok hoşuma gitti, Mehmet ustam da kanıma girdi tamam dedim benim tüfek de böyle olsun
Deniz kardeşim gibi dipçiği değiştirsem, 2,5 no civarı desenli kundak ve yeni model çizgiler güzel duruyor tabi ( en alttaki çimlerde yatan tüfek ) ama benim tüfeğin dipçik ve kundakta sorun yok, onunki biraz mecburi oldu ama ben keyfi dipçik-kundak değiştirtmeye gerek görmedim (duygusal sebepler
) Zaten, Abdullah ustanın aldığı ölçülere de çok yakındı, az biraz traşlama yapılarak olay hallolmuş. Güzelce tesviye edip koyu cila çekilmiş. Kasa ve namlu mattı, komple siyah yapınca usta tavsiyesiyle parlak krom olsun dedik. Güzel de yakışmış, tüfeği ele alınca fotoğraftakilerden daha güzel duruyor. Ben normalde siyah kasa severim, yani poze-çifte alsam mutlaka siyah kasa alırdım. Meğer siyah kasa buna da yakışıyormuş
Tüfeğe ''Black Killer'' adını koyduk
Şuan serviste bekliyor, tüfek elime geçse, kaşıntı var deneme test vs rahat durmayacağım için beklesin oralarda, zaten sezon kapalı acelesi yok
Başta, otomatik servisinde Mehmet Yayla usta olmak üzere emeği geçen ilgilenen kim varsa eline koluna sağlık. Hepsine teşekkür ederim.
Sezonda inşallah yine güzel avlar nasip olur. Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin.
resim