Gönderen Konu: AVCI GÜNLÜĞÜNDEN :D  (Okunma sayısı 1512 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim YILDIRIM

• *
  • Avcılık Bir Spor değil, Atıcılık Bir Spordur ...
AVCI GÜNLÜĞÜNDEN :D
« : 11 Nisan 2017, 11:04:57 »
5-6 yıl oluyor birgün Ördek avı için kızılırmak kenarına gittim sabahın ayazında ördeklerin geçik yapabileceği bir yere gümeyi yaptım beklemeye başladım 1 tane kerik denk geldi yalnız saat 9/10 civarı oldu.
Ateşi yakıp beklerken üzerimden deniz karabatakları geçmeye başladı epey bir geçiyor çeşit çeşit sanırsın tıpkı kaz hele bide onun gibi ötse aynen kaz
Beni geçtiler 500 mt yukarda Allahım ordu savaşa girdi gökyüzü karıştı
biraz sonra 5/6 tane daha geçti yemin ediyorum yukarda ayan oldu sanırsınız
Aklıma ilk gelen soru "Bunlar kazmı sandı "
Meraktan duramadım çantayı topladım koyuldum yola 4 kişi 20/25 yaş arası av belgeleri falan varmı kafama bile takmadım gerek yok vursa ne vuracaklar
Velhasıl konuşurken hiç unutamadım an " levent abiiiii yatın yatınnnn kazlar kazlarrrrrr :D :D :D
muratttt 8 tane geliyo 10 tane geliyo :D :D
hemen çöktüm arkamı döndüm Allahım yarabbim bunlar Deniz karabatağı :D
Kendimi attım yere azda uzaklaştım bekliyorum yalnız o ara otomatikler 4+1 olsa gerek fişekler havada uçuyor :D yer gök inledi  :D hiç istifimi bozmadım
biri döndü bana abi düşmüyolar vallaha düşmüyolar gerçektende saçma değiyo düşmüyolar :D
O ara devreye girdim haklarını helal etsinler
Kalın saçma atın kazı vurmak öyle kolaymı dedim :D en dar şoku takın :D önden atma yandan veya arkadan at dedim :D googleden sormasınıda söyledim
Yanlarından ayrıldım epey yukarlara gittim geldim
FİŞEK BİTMİŞ TOPLANIYORLARDI
herkimseler birdaha hiç denk gelmedim
YAŞANMIŞ BİR OLAYDIR
SENİDE KAZ YAPTILAR GURBAN OLDUĞUM :D

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2017, 11:23:34 Gönderen: İbrahim YILDIRIM »
  • SİYAH İNCİ- 4+1 71 cm SABİT FULL ŞOK
  • KRUPP SAUER AYA 71 cm ÇİFT KIRMA 3/1
1986 "SÜRDÜRÜLEBİLİR TAVŞAN VE KEKLİK AVI İÇİN AVA AVCI GİTSİN KÖPEĞE HAYIR"

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
Ynt: AVCI GÜNLÜĞÜNDEN :D
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2017, 11:54:35 »
topragım ayrıca adaşım bu atısları yapan arkadaslara nevsehır  merkezden gelıyorlarmıs bende gıttım yanlarına ben gulşehır kum ocagında denk geldım adamlar sacma dusurmuyo dıye gıdıp dokuzlu kursun almıslar  onla vuruyorlar kaz degıl karabatak atmayın desemde  vuruyor bıde alıp eve göturup yıyor   yedıgıne bısey dememde karnından tum  koca balık cıktıgında hıc insan demezmı bu nasıl kaz dıye.. tabi ki bizim avıda zehır edıyolar  beklıyoruz bı havan topu atısları baslıyo ne ördek kalıyo nede baska canlı  bızım bu avcıları bılınclendırmemız gerekır ama lafdan anlamıyorlar. :)
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR

The following users thanked this post: İbrahim YILDIRIM

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2017, 13:22:26 »
5-6 yıl oluyor birgün Ördek avı için kızılırmak kenarına gittim sabahın ayazında ördeklerin geçik yapabileceği bir yere gümeyi yaptım beklemeye başladım 1 tane kerik denk geldi yalnız saat 9/10 civarı oldu.
Ateşi yakıp beklerken üzerimden deniz karabatakları geçmeye başladı epey bir geçiyor çeşit çeşit sanırsın tıpkı kaz hele bide onun gibi ötse aynen kaz
Beni geçtiler 500 mt yukarda Allahım ordu savaşa girdi gökyüzü karıştı
biraz sonra 5/6 tane daha geçti yemin ediyorum yukarda ayan oldu sanırsınız
Aklıma ilk gelen soru "Bunlar kazmı sandı "
Meraktan duramadım çantayı topladım koyuldum yola 4 kişi 20/25 yaş arası av belgeleri falan varmı kafama bile takmadım gerek yok vursa ne vuracaklar
Velhasıl konuşurken hiç unutamadım an " levent abiiiii yatın yatınnnn kazlar kazlarrrrrr :D :D :D
muratttt 8 tane geliyo 10 tane geliyo :D :D
hemen çöktüm arkamı döndüm Allahım yarabbim bunlar Deniz karabatağı :D
Kendimi attım yere azda uzaklaştım bekliyorum yalnız o ara otomatikler 4+1 olsa gerek fişekler havada uçuyor :D yer gök inledi  :D hiç istifimi bozmadım
biri döndü bana abi düşmüyolar vallaha düşmüyolar gerçektende saçma değiyo düşmüyolar :D
O ara devreye girdim haklarını helal etsinler
Kalın saçma atın kazı vurmak öyle kolaymı dedim :D en dar şoku takın :D önden atma yandan veya arkadan at dedim :D googleden sormasınıda söyledim
Yanlarından ayrıldım epey yukarlara gittim geldim
FİŞEK BİTMİŞ TOPLANIYORLARDI
herkimseler birdaha hiç denk gelmedim
YAŞANMIŞ BİR OLAYDIR
SENİDE KAZ YAPTILAR GURBAN OLDUĞUM :D

😀😀
Serkantkv
1975 istanbul

The following users thanked this post: İbrahim YILDIRIM

Çevrimdışı İbrahim YILDIRIM

• *
  • Avcılık Bir Spor değil, Atıcılık Bir Spordur ...
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2017, 14:16:11 »
topragım ayrıca adaşım bu atısları yapan arkadaslara nevsehır  merkezden gelıyorlarmıs bende gıttım yanlarına ben gulşehır kum ocagında denk geldım adamlar sacma dusurmuyo dıye gıdıp dokuzlu kursun almıslar  onla vuruyorlar kaz degıl karabatak atmayın desemde  vuruyor bıde alıp eve göturup yıyor   yedıgıne bısey dememde karnından tum  koca balık cıktıgında hıc insan demezmı bu nasıl kaz dıye.. tabi ki bizim avıda zehır edıyolar  beklıyoruz bı havan topu atısları baslıyo ne ördek kalıyo nede baska canlı  bızım bu avcıları bılınclendırmemız gerekır ama lafdan anlamıyorlar. :)
İbrahim bey belki derinkuyu, acıgöl tarafı olabilir ırmağa uzak bölgeler meraktan geliyorlar yalnız neye attıklarını bilmiyorlar büyük macera yaşıyorlar evdede kaz diye yiyorlardır . Kum ocakları bölgesindede çok fena ördek var bu kişiler eğer orayıda mesken tuttular ise eyvah .Deniz karabatağına lafım yokta angıtları falanda vurabilirler yazık etmeselerdi.
Bu kişileri bilinçlendirmek epey zor olsa gerek kimseye birşey denmiyor en azından insan merak edip kaz nedir ördek nedir inceler sonra vurur. 

• SİYAH İNCİ- 4+1 71 cm SABİT FULL ŞOK
  • KRUPP SAUER AYA 71 cm ÇİFT KIRMA 3/1
1986 "SÜRDÜRÜLEBİLİR TAVŞAN VE KEKLİK AVI İÇİN AVA AVCI GİTSİN KÖPEĞE HAYIR"