Gönderen Konu: Tüfeklerdeki Yazıların Punto ve Karakter Özellikleri  (Okunma sayısı 26718 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Ynt: Tüfeklerdeki Yazıların Punto ve Karakter Özellikleri
« Yanıtla #75 : 01 Nisan 2017, 21:06:22 »
:D Serkan Bey ben n'apayım? Topu hep altıpas içinde önüme yuvarlanırken görüyorum... Ne yapayım, taça mı atayım? :D O bölgeden taça vurmak da çok zor be ya :D

İbrahim bey suları ısındırmaya başladınız 😀😀

• Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #76 : 01 Nisan 2017, 21:13:53 »
İtalyan futbolunun efsane kalecisi Buffon'u gözardı etmeyin İbrahim bey 😀😀
:D Serkan Bey ben n'apayım? Topu hep altıpas içinde önüme yuvarlanırken görüyorum... Ne yapayım, taça mı atayım? :D O bölgeden taça vurmak da çok zor be ya :D
Serkantkv
1975 istanbul

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #77 : 01 Nisan 2017, 21:34:25 »
italyanlar yemeyide,estetiğide,giyinmeyide,cıvıl cıvıl yaşamayıda , çok iyi bilir.bu sosyobilimcilerin genel kanaati... almanlar çok çalışır,kaliteli üretir...akdeniz insanı gibi hayatı dolu dolu yaşayamazlar.bunu almancı tanıdılkar söylüyor,sabah erkenden kalk çalış , çalış, daha çok çalış...
varsın ufak tefekte hataları olsun,italyan candır :)
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #78 : 01 Nisan 2017, 21:42:17 »
Yok, orada bir yanlışlık var... Almancı tanıdıklar kandırmış sizi :D Almanya'ya sürekli gidip geliyorum, fabrikalarında, mesailerinde çokça bulundum, bulunuyorum. Almanya haftalık saatleri en düşük olan memlekettir. Sabah erken kalkarlar evet doğru, ancak öğle yemeğinden sonra en fazla bir iki saat daha çalışıp mesaiyi çok erken bitirirler, günlerinden geri kalan tüm saatlerini sosyal hayatları için harcarlar... Almanya'nın çalışma saatleri, İtalya'dan da Avrupa'nın diğer memleketlerinden de daha düşüktür. Yanlış hatırlamıyorsam Fransa var bir tek Almanya kadar az çalışan ya da daha az çalışan.

Hatta öyle ki, fabrikada, öğle yemeği vakti olduğunda, fabrikada tezgahların üzerindeki tüm ışıklar sönüyor ve işi anında bırakman isteniyor. Bir dakika olsun çalışman yasak. O arada, yemek yemeyeceksen dahi, başka şeylerle meşgul olman mecburi... O yüzden yemeğini yiyenlerden kimini kitap okurken, kimini bir köşede başka bir şeylerle meşgul olurken görüyorsunuz.

italyanlar yemeyide,estetiğide,giyinmeyide,cıvıl cıvıl yaşamayıda , çok iyi bilir.bu sosyobilimcilerin genel kanaati... almanlar çok çalışır,kaliteli üretir...akdeniz insanı gibi hayatı dolu dolu yaşayamazlar.bunu almancı tanıdılkar söylüyor,sabah erkenden kalk çalış , çalış, daha çok çalış...
varsın ufak tefekte hataları olsun,italyan candır :)
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 21:47:01 Gönderen: İbrahim AYSU »
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih S.M.YAPAR, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #79 : 01 Nisan 2017, 21:53:49 »
İbrahim bey sayın Şansölye vatandaşlarının emekçilerinin haklarını takip ediyordur,güzel şartlarda çalışsınlarki namlı Alman mühendisliğine zeval gelmesin :)
Yok, orada bir yanlışlık var... Almancı tanıdıklar kandırmış sizi :D Almanya'ya sürekli gidip geliyorum, fabrikalarında, mesailerinde çokça bulundum, bulunuyorum. Almanya haftalık saatleri en düşük olan memlekettir. Sabah erken kalkarlar evet doğru, ancak öğle yemeğinden sonra en fazla bir iki saat daha çalışıp mesaiyi çok erken bitirirler, günlerinden geri kalan tüm saatlerini sosyal hayatları için harcarlar... Almanya'nın çalışma saatleri, İtalya'dan da Avrupa'nın diğer memleketlerinden de daha düşüktür. Yanlış hatırlamıyorsam Fransa var bir tek Almanya kadar az çalışan ya da daha az çalışan.

Hatta öyle ki, fabrikada, öğle yemeği vakti olduğunda, fabrikada tezgahların üzerindeki tüm ışıklar sönüyor ve işi anında bırakman isteniyor. Bir dakika olsun çalışman yasak. O arada, yemek yemeyeceksen dahi, başka şeylerle meşgul olman mecburi... O yüzden yemeğini yiyenlerden kimini kitap okurken, kimini bir köşede başka bir şeylerle meşgul olurken görüyorsunuz.
Serkantkv
1975 istanbul

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • Çocukluğunda şahit olduğu avlarla avunan bir adam
« Yanıtla #80 : 01 Nisan 2017, 22:00:05 »

German Gymnasium Restaurant, One King's Boulevard, King's Cross

e

« Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 22:01:18 Gönderen: Fatih YAZICI »
  • Prestige Custom Sidelock E. S&S
  • Sauer Beretta S56 E. O/U
  • Beretta Xplor Action Semi Auto
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih S.M.YAPAR, Serkan TİKVEŞLİ

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #81 : 01 Nisan 2017, 22:02:48 »
Olabilir. :) Ama ben bu durumun kartlaşmış şansölyelerinden dolayı olduğunu pek sanmıyorum. :D Yani sistemleri bu şekilde, kişiden bağımsız. Durumun bu şekilde olmasında, sendikaların ve bunlarla ilgili mevzuatlarının içerdiği sert müeyyidlerden kaynaklı oturmuş bir sistem olma ihtimalini yüksek görüyorum.

İbrahim bey sayın Şansölye vatandaşlarının emekçilerinin haklarını takip ediyordur,güzel şartlarda çalışsınlarki namlı Alman mühendisliğine zeval gelmesin :)
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 22:04:07 Gönderen: İbrahim AYSU »
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih S.M.YAPAR, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #82 : 01 Nisan 2017, 22:10:30 »
Aman İbrahim bey,Şansölye daha gençliğinin baharında :) aynı futboldaki gibi sistemi kurmuşlar teknik direktörün çok bi etkisi yok. Kurumlar tıkır tıkır işliyor :)
Olabilir. :) Ama ben bu durumun kartlaşmış şansölyelerinden dolayı olduğunu pek sanmıyorum. :D Yani sistemleri bu şekilde, kişiden bağımsız. Durumun bu şekilde olmasında, sendikaların ve bunlarla ilgili mevzuatlarının içerdiği sert müeyyidlerden kaynaklı oturmuş bir sistem olma ihtimalini yüksek görüyorum.
Serkantkv
1975 istanbul

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih S.M.YAPAR, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #83 : 01 Nisan 2017, 23:11:21 »
Dua edin başka meşguliyetim var :D,orda arada bir de benim tüfeğe(sp5)de salça olunup leke sürülme teşebbüsü olmuş :) mükemmel kuşlarıyla ilgili gıybet dönmüş :) :D...
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2017, 00:17:20 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #84 : 01 Nisan 2017, 23:14:29 »
Meşguliyet?  ::)

Gene neresi bozuldu? Neresini tesviye ediyorsunuz gene? :D Törpü ? Ömür törpüsü? :D

Dua edin başka meşguliyetim var :D,orda bir de benim tüfeğe(sp5)leke sürülme teşebbüsü olmuş :) mükemmel kuşları talihsiz gıybetlere uğratılmış :)...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #85 : 01 Nisan 2017, 23:19:32 »
Eyvah eyvah 😀😀

Gene neresi bozuldu? Neresini tesviye ediyorsunuz gene? :D Törpü ? Ömür törpüsü? :D
Serkantkv
1975 istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #86 : 01 Nisan 2017, 23:20:06 »

:D

Havlu atalı çok oldu o sonu gelmez emeklere :D,nerden aklıma getirdiniz :D..Heyt be ne günlerdi :D..
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #87 : 01 Nisan 2017, 23:20:13 »
Samimi arkadaşımın 2 si gitti Almanya ya 2 sindende hiç olumlu şeyler söylemiyorlar.almanyadan emekli tanıdıklarım var onlarda öyle. Hatta arkadaşımın biri geri döndü, yapamadı, iş manyağı adamlar diyor. Mobilya fabrikasında çalışıyordu bu kadar mükemmel lliyetçi insan topluluğu olamaz diyor. Kendisi marangoz adam çiviyi eğri çaktığını görsün yine müdahale ediyor diye anlattı. Almanyada kalan arkadaşımda ben bu kadar çalışsam memleket te zengin olurum diyor. Kendi gözlemimde natoda askerdim bosnada, alman birliğine git, donuk suratlar heryer kural, gülüşleri bile tek tip nerdeyse, italyan birliğiyle yanyanaydık, aynı biz, çok şen şakrak insanlar hayat dolu, bir çarşıya çıkarlar bir tane uyumsuz giyinmiş insan göremessin. Hadi bizi geçtim sosyobilimcilerdemi yanılıyor yaw 😊
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #88 : 01 Nisan 2017, 23:33:58 »
Fatih Bey kavramlar iç içe geçince karışıyor.

Adamlar çalışma saati olarak çok az çalışıyorlar orası net.

Ancak evet obsesif çalışıyorlar, obsesif bir kalite anlayışıyla aşırı detaycı şekilde ve aşırı disiplinli çalışıyorlar.

Yani kavramlar karışabilir diye yazayım dedim. :)

Süre olarak çok çalışmıyorlar yani, hatta dediğim gibi Avrupa'nın en düşük çalışma saatlerine sahipler (ya da en az çalışan bir iki memleketten bir tanesi diyebiliriz, haftalık çalışma saatlerine internetten de kolaylıkla ulaşabiliriz.) Zira yine çok katı kurallarla bu çalışma saatlerini de  (aslında sürelerini) düzenlemişler. :)

Bizde iş kolik, iş manyağı falan denince, sürekli uzun süreler veya aralıksız gece gündüz çalışan insanlar gelir aklımıza. Bizde hep süreler geliyor aklımıza. Evet belki bir yönüyle iş manyağı diyebiliriz adamlara ama bu çalışma süreleri için söylenemez. :)

Samimi arkadaşımın 2 si gitti Almanya ya 2 sindende hiç olumlu şeyler söylemiyorlar.almanyadan emekli tanıdıklarım var onlarda öyle. Hatta arkadaşımın biri geri döndü, yapamadı, iş manyağı adamlar diyor. Mobilya fabrikasında çalışıyordu bu kadar mükemmel lliyetçi insan topluluğu olamaz diyor. Kendisi marangoz adam çiviyi eğri çaktığını görsün yine müdahale ediyor diye anlattı. Almanyada kalan arkadaşımda ben bu kadar çalışsam memleket te zengin olurum diyor. Kendi gözlemimde natoda askerdim bosnada, alman birliğine git, donuk suratlar heryer kural, gülüşleri bile tek tip nerdeyse, italyan birliğiyle yanyanaydık, aynı biz, çok şen şakrak insanlar hayat dolu, bir çarşıya çıkarlar bir tane uyumsuz giyinmiş insan göremessin. Hadi bizi geçtim sosyobilimcilerdemi yanılıyor yaw 😊
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 23:37:17 Gönderen: İbrahim AYSU »
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #89 : 01 Nisan 2017, 23:38:59 »
Yok yok, arada bir ufak çat çut çekiç, eğe falan değmeden olmaz o tüfeğe :D Ufaktan değdiriyorsunuzdur bir şeyleri bence :D

:D

Havlu atalı çok oldu o sonu gelmez emeklere :D,nerden aklıma getirdiniz :D..Heyt be ne günlerdi :D..
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #90 : 01 Nisan 2017, 23:40:06 »
Aman Allahım ben ne yaptım?
Lütfen Kamil Bey. Cahilliğimi bağışlayın. Affınıza sığınıyorum. Sizinle alakalı olabileceği inanınki aklımın ucundan bile geçmedi.
Elim kırılaydı, dilim tutulaydı. Salça da deseniz haklısınız, maydanoz da deseniz haklısınız.
Ben genel olarak kuş sevmiyorum. Sizin kuşunuzla bir ilgisi yok. Yeniden özür diliyorum.

Dua edin başka meşguliyetim var :D ,orda arada bir de benim tüfeğe(sp5)de salça olunup leke sürülme teşebbüsü olmuş :) mükemmel kuşları talihsiz gıybetlere uğratılmış :) ...
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #91 : 01 Nisan 2017, 23:41:33 »
Hah :D Tövbe estağfurullah ya :D

Neyse bir şey demeyeceğim... :D

;D ;D ;D

Lütfen Kamil Bey. Cahilliğimi bağışlayın. Affınıza sığınıyorum. Sizinle alakalı olabileceği inanınki aklımın ucundan bile geçmedi.
Elim kırılaydı, dilim tutulaydı. Salça da deseniz haklısınız, maydanoz da deseniz haklısınız.
Ben genel olarak kuş sevmiyorum. Sizin kuşunuzla bir ilgisi yok. Yeniden özür diliyorum.

1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #92 : 01 Nisan 2017, 23:43:07 »
Yok yok, arada bir ufak çat çut çekiç, eğe falan değmeden olmaz o tüfeğe :D Ufaktan değdiriyorsunuzdur bir şeyleri bence :D

Yani ses çıkarmıyor öyle şeylere :D belki gizliden hoşuna bile gidiyor da :D ben de şevk tükendi azizim :D,beni de tüketmesine de müsade edemiyeceğim yani :D..
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Serkan TİKVEŞLİ

• Expert Üye
« Yanıtla #93 : 01 Nisan 2017, 23:45:32 »

Her kuşun eti yenmez ;D bir kıdemli avcı olarak bilmeniz lazım Fatih bey :D...Bazı markalar üzerinde emprovize dolaşırken attığınız bazı sololar, marka yakınlarında konuşlandığı sır olmayan bazı dostlarınızı kısmi incitici menfur notalar barındırıyor :)...
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2017, 01:00:02 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #94 : 01 Nisan 2017, 23:50:06 »
Buyurduğunuz gibi efendim. Hele de kaplamalı olursa hiç yenmez. Kıdem kim ben kim, öğreniyorum sayenizde. :)

Her kuşun eti yenmez ;D bir kıdemli avcı olarak bilmeniz lazım Fatih bey :D ...
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #95 : 02 Nisan 2017, 00:01:45 »
Bilemiyorum ibrahim bey, eşşek gibi çalışmadan şikayetçiler hep, benim gördüğüm,duyduğum ve okuduğumdan çıkardığım subjektif değerlendirmem şu; italyanlar iyi çalışmakla iyi yaşamak denklemini almanlara oranla daha iyi tutturmuşlar sanki, almanlarda bu denklem sıkı çalışmak tarafına bozulmuş gibi.geçende bayerden emekli bir abim eskilerin yeni alman gençlerini yeterince çalışmamakla suçladıklarını söylemişti. Bunların dedeleri daha fena demekki😊
Ben dışa dönük,  fazlasıyla özgür ruhlu biriyim,pek kural sevmem,  algıda seçicilik durumu hasıl olabilir bu konuda 😊
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #96 : 02 Nisan 2017, 00:33:19 »
Forumu iki saat başı boş bırakmaya gelmiyor yahu; Ne Beretta kalmış laf edilmedik nede kuşları, Allah'tan eksperimiz işi biliyor, yoksa...Hafizanallah yani...
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #97 : 02 Nisan 2017, 00:47:27 »
Aman Tuncay bey fazla boşlamayın buraları heran laf dönüp dolaşıp kuş'tu at'tı yıland'dı gene Beretta'ya geliyor :)
Forumu iki saat başı boş bırakmaya gelmiyor yahu; Ne Beretta kalmış laf edilmedik nede kuşları, Allah'tan eksperimiz işi biliyor, yoksa...Hafizanallah yani...
Serkantkv
1975 istanbul

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih YAZICI

• Expert Üye
« Yanıtla #98 : 02 Nisan 2017, 00:53:47 »

Biz de çekiştirmekten geri durmuyoruz ama avda güzel patlıyor herşeyi unutturuyor kerata ya :) kendine has bir patlama sesi var gibi geliyor bana,melodik böyle müzik gibi ^-^...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI

• Expert Üye
« Yanıtla #99 : 02 Nisan 2017, 01:17:18 »
İtalyan futbolunun efsane kalecisi Buffon'u gözardı etmeyin İbrahim bey 😀😀

Hoşuma gitti bu yorum :)... suretini daha yeni gördüğüm halde kanım ısındı birden nedense :D profilime aldım :)..
<-------- :)
<-------- :)
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2017, 01:19:01 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Serkan TİKVEŞLİ, Fatih YAZICI