Ne yalan söyliyeyim videoyu izle tuşuna basmadan önce yüzümde yazmayı düşündüğüm vebali var kardeşim bu işlerin(krom vb)gibi konuyu sulandırıcı kıvamda cümlelerin etkisi ile oluşan cıvık sırıtış
, ilk saniye ile beraber yerini 180 derece dönerek ağzı açık vaziyette kalmış şokta bir yüz ile bir ciddiyete ve hemen akabinde acı bir mahcubiyet ve utanmaya terketti...Böyle bir artık kalitenin de kalitesi, holywood süperprodüksiyonlarında o da belki görebileceğiniz düzeyde hazırlanmış bir olağanüstü özen ve dikkat örneği sunum inanın aslında Geleneksel İbrahim Aysu standardını da bildiğim halde bu kadarını da beklemiyordum..Dünyanın hiçbir yerinde de bu kalitede bu konuyu işeyen bir çalışma olduğunu da sanmıyorum,...Ve ben artık size şaka yollu da olsa takılmama kararı aldım(vebali var
)
...
Bütün av dostları ve silah severler ve kendi adıma ne kadar teşekkür varsa ediyorum...Son bir söz bu videoda benim nazarım değmediyse artık hiç kimsenin nazarı değmez o tüfeğe
,kurutmasa ne olur yav hatta saçmalar isterse bir metre alt sol vursun,o ne güzellik kardeşim öyle,insan yamuluyor resmen bakarken.tekrar güle güle anılık avlarda kullanın...