Gönderen Konu: dipçik kısaltma konusunda yardım  (Okunma sayısı 2170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tarık BAKIR

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
dipçik kısaltma konusunda yardım
« : 24 Mart 2017, 22:15:45 »
Selam arkadaşlar. Kullandığım tüfeğin dipçiğini 1 cm kısaltmam lazım. Bunu kısaltmak için bir marangoza gidip kestirmek olur mu?  Bunun bir sakıncası var mı?
  • ata arms cy
1987 - Adıyaman

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • Çocukluğunda şahit olduğu avlarla avunan bir adam
Ynt: dipçik kısaltma konusunda yardım
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2017, 22:46:19 »
Bu tavsiye edilebilecek bir şey değil.
Tüfek kundağı yapan veya tamir eden birisi ise bilemem ama bu iş marangoz işi değil.
Selam arkadaşlar. Kullandığım tüfeğin dipçiğini 1 cm kısaltmam lazım. Bunu kısaltmak için bir marangoza gidip kestirmek olur mu?  Bunun bir sakıncası var mı?
  • Prestige Custom Sidelock E. S&S
  • Sauer Beretta S56 E. O/U
  • Beretta Xplor Action Semi Auto
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN

Çevrimdışı Mert ÇELİK 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2017, 01:24:29 »
80 kum zımpara al,zımparalayarak kısalt yada kıl testeresi al hırdavatcılarda var
1980 - İstanbul

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2017, 11:42:47 »
tarik bey

dipcik kisaltma isi marangoz isi degildir.bunu yapacak en iyisi bu isi bilen bir kisinin yapmasidir. yoksa bilmeyen biri yaparsa atis hattinizda degisebilir.
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2017, 11:47:38 »
Dipçiği sök ahşap tornacıya götür yaparsa becerebilirse birtek onlar becerebilir kardeşim. Ama en iyisi dipcik ustası. Sök gonder konyaya bi santim kısaltip geri göndersinler
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Çevrimdışı Hüseyin KARAPINAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2017, 12:28:02 »
MERHABALAR GERÇEKTEN BU İŞ MARANGOZ İŞİ DEGİLDİR KESİNLİKLE BEN BU İŞLEMİ ÇOK KERELER YAPTIRDIM AMA İŞİN EHLİNE HUGLUDA DİPÇİK USTASI ABDULLAH KARAYA SADECE BU İŞ KESMEKLE OLMUYOR KESİLDİGİ ZAMAN ARKADAKİ PLASTİK YANİ BAKALİTİNDE AYARI BOZULUR BUNU KENARLARINDAN DİPCİGE GÖRE ALMAK LAZIM GENELDE BU İŞLEMLERİN HEPSİ 30 DAKKADA BİTİYOR VE KISALIGINI NEYE GÖRE 1 CM DİYE HESAPLADINIZ ACABA YARDIMCI OLABİLİRİM SİZE BU KONUDA GÖNDERİRSENİZ YAPTIRABİLİRİM BURADA ( HALİL AV KONYA BEYŞEHİR )
  • AKDAŞ 412 L
  • BEST HUGLU
1981 KONYA

Çevrimdışı Bilal AYDIN

• Müdavim Üyemiz
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #6 : 25 Mart 2017, 12:30:02 »
Tarık bey bende de stoeger m2000 var 1cm uzun geliyor bu sezon öyle bir tavşan kaçırdımki karşılaştığım  en iri tavşandı dipçik takıldı.2 gün önce Abdullah ustayı aradım gönder dedi oraya göndereceğim.demem o ki marangozla olacak birşey değil bence.bu siteden birisi vardı ismini hatırlayamadım o arkadaş uzun gelen dipçiği hart hurt cart diye kesiyormuş.ya biz beceriksiziz yada anlamıyoruz
1988-Denizli

Çevrimiçi Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #7 : 25 Mart 2017, 17:36:05 »
MERHABALAR GERÇEKTEN BU İŞ MARANGOZ İŞİ DEGİLDİR KESİNLİKLE BEN BU İŞLEMİ ÇOK KERELER YAPTIRDIM AMA İŞİN EHLİNE HUGLUDA DİPÇİK USTASI ABDULLAH KARAYA SADECE BU İŞ KESMEKLE OLMUYOR KESİLDİGİ ZAMAN ARKADAKİ PLASTİK YANİ BAKALİTİNDE AYARI BOZULUR BUNU KENARLARINDAN DİPCİGE GÖRE ALMAK LAZIM GENELDE BU İŞLEMLERİN HEPSİ 30 DAKKADA BİTİYOR VE KISALIGINI NEYE GÖRE 1 CM DİYE HESAPLADINIZ ACABA YARDIMCI OLABİLİRİM SİZE BU KONUDA GÖNDERİRSENİZ YAPTIRABİLİRİM BURADA ( HALİL AV KONYA BEYŞEHİR )
Hüseyin bey forum kuralları gereği büyük harfle yazmıyoruz (4.18) lütfen dikkat edelim,teşekkürler.

http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=3.0
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE