Eline sağlık atışlar gayet güzel 35 metrede a4 hedef buluyor ise domuz rahatlıkla vurulabilir
@İbrahim YILDIRIM Bu kurşunun domuz avında kullanılmasına pek taraftar değilim. Yapısı yumuşak güzel mantarlaşıyor ama tesir bakımından 50 metre üstünde azılıyı devirebilecek bir seçenek değil.
Yerlide kullandığım kurşunlar içinde tahribat gücü yüksek olarak zuber extra palla, meca rifled slug ve yaf gold slug gibi seçenekleri gözlemledim. Bunların girdiği yerdeki oluşturduğu tahribat çok daha farklı. Domuz avı yapmıyorum, bu gözlemler sadece hedef üzerindeki tespitler..
sterling 12 cal tek kurşun fişeğini ata venza slug namlu ile kullandım. her atışta tutukluk yaptırdı. boş kovanı geriye atmadı. BP tek turşun ile attım Tüfek muntazam çalıştı. sorun neydi anlayamadım. benim hoşuma gitmedi. Yaf slug fişekleri daha iyi bence,
@M.Turan ALTINSOY Bu kurşunlardan çok sayıda kullandım ve Gt1 model tüfeğimde sadece 2 defa tutukluk yaptı.
Mesela arkadaşımda franchi affinity ve ata neo var bps 34 gr kullandığında affinty sürekli dikme ve tıkanma yapıyormuş ama ata neo sorunsuz çalıştırıyormuş. Başka biri huğlu gx tüfekte zuber fişeklerin sıkıştırma yaptığını söylemişti. Tüfek fişek uyumundan bahsederken sadece grupman olarak bakmamak lazım demekki
Bazı fişekler bazı tüfeklerde sorunlu olabiliyor..