2 hafta önce bizde Sakarya dan kalkıp gittik.Arkadaşlarım tüfek için mi 550 km yol gidiyoruz diye kafa geçseler de beni yolda yalnız bırakmadılar. fabrika da Enes Bey bizi kapıda karşıladı ilk söylediği şey kahvaltı hazırlatalım oldu. Biz Beyşehir de hallettik deyince yine de ısrar ettiler çay içsek yeter dedik .sanırım Oğuz Beydi sağ olsun bize hoşgeldin diyip hal hatır sordu sanırım misafirleri vardı bizimle Enes bey yakından ilgilendi. Çaylarımızı içip dinlendikten sonra showroom da tüfekleri gördük hepsi birbirinden güzel birbirinden kaliteli. Superpoze almaya gittim ama ilk fırsatta ikinci tüfek olarak bir çifte sipariş edicem daha yüksek bir bütçeyle..Elite modelinde karar kıldık.Fabrikayı gezdirdiler ustalar sağ olsun tahammül ettiler sorularıma Birlikte Abdullah usta ya gidip ölçü aldık ve siparişi tamamladık. yol uzun olduğundan biz daha fazla kalamadık ertesi gün dersim vardı.2 saat kadar oradaydık Enes bey kardeşim bizi kapıya kadar uğurladı.
iyi ki burdan kalkıp oralara gitmişim böyle esnafların hala var olduğuna şahit oldum çok mutlu oldum. ayrıca fabrikada birçok şeyin elle özenle yapılması bu kadar kalitenin önemsenmesi beni ülkem adına çok mutlu etti. inşallah fuara sırf görüşmek maksadıyla gideceğim. tüm firma yetkililerine buradan da ayrıca teşekkür ederim