Merhaba dostlar.
Bir süredir hem atış hem de av için superpoze arayışındaydım. Sonunda kararımı verip Akus'u tercih ettim. Telefonda bile çok ilgiliydiler. Ben de kendime bir fırsat yaratıp kalkıp gittim. Muhteşem doğanın içinde harika manzaralar eşliğinde , türlü av hayalleri kurarak fabrikaya ulaştım. Öncelikle şunu söylemeliyim fabrikaya ilk vardığımda resmen Enes Bey tarafından kapıda karşılandım. Birlikte Showroom ve fabrikayı gezdik. Hem göz zevki hem de bilgi dağarcığımın artması açısından harika bir deneyim oldu. Muhteşem modeller var. Gördüğünüz her tüfeği alıp eve götürmek istiyorsunuz
İşletme müdürü Oğuz Bey de sağolsun çok yardımcı oldu ve bir dakika olsun yalnız bırakmadı. Kundak için muhteşem bir ağaç seçtik. Dipçik ölçülerimi Abdullah Kara Ustamız 5 dakikada aldı. Tüfeğe çok hakimmişim o yüzden çok kısa sürmüş
. Diğer ustalarımızla tanıştık. Tüfeğimde istediğim özellikler kabaca belliydi ancak bu ziyaret sonunda herşey netleşmiş oldu. Akşam ise bölgenin en iyi oteline gittik.Oğuz Bey yine beni yalnız bırakmadı.Otelin restoranında kendisiyle tüm akşam sohbet etme imkanı buldum. Özellikle iç piyasada karşılaşılan zorluklar, devletin fahiş vergi oranları, merdiven altı imalatçılar vs derken akşam yemeğimizi de yedikten sonra ben izin isteyip Beyşhir Gölü manzaralı odama geçtim. Gece güzel bir uyku çektikten sonra sabah uyanıp kahvaltı ettim. Daha sonra hazırlanıp oteli terketmek için resepsiyona indim. Akşamki yemek ve oda ücretini ödemek istediğimde tüm hesabın ödendiğini duyunca resmen şok oldum. Hepi topu 1 adet tüfek almak için gittiğim yerde gördüğüm muamele ile , sadece kundak ölçüsü vermek istediğinizde sizden fahiş fiyatlar isteyen, arızalı tüfekleri inatla kabul etmeyen, hatalı üretilmiş tüfekteki problemleri kullanıcı hatasına bağlayan bazı markaların gösterdiği muameleyi kıyasladığımda diyecek kelime bulamıyorum.Kısmetse tüfeğim fuarda sergilenecek. O günü sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum. Burada tekrar sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyor ve İzmir e yolları düşerse aynı şekilde ilgi göreceklerinin sözünü veriyorum.
Saygılar Rast gele.