Öyle iki basit oyunla düşmez Hinge Pin sancağı...
Efendim, birincisi, Superposed tasarımı ve ilk üretimi 1920'lere dayanan ve günümüzde de artık seri üretimi ve dahi geliştirmesi de yapılmayan bir efsanedir.
Merkel ise, 90'lı yıllarda tüm üretim süreçlerini ve ürünlerini de re-engineering çalışmasına tabii tuttu ve modellerini geliştirdi
(Bu arada maalesef Üst/Alt namlulu modellerine "gŭnek" olayı bu projenin kapsamında girdi, projedeki çalışmalara bir güneyli ajanın katılmış olma ihtimalini yüksek görüyorum efendim
)
İkincisi, Superposed, diğer tüm Üst/Alt namlulu tüfeklerde de olduğu gibi, özellikle alt namludaki fişeğin çıkarılabilmesi için daha fazla dışarı çıkarması gerekiyor ekstraktörünü tabii ki, eşyanın tabiatı gereği...
Üçüncüsü, Superposed efsanesinin, bugün hala seri üretimine devam ediliyor olsaydı, emin olunuz o da bir re-engineering sürecinden geçirilmiş olurdu.
Öyle bir karış da değil ayrıca... Bu da dört
Superposed da o mesafe gene sizin taraftan örnek vereyim de kabul edilir belki ,ağzı da geçip boğaza doğru ilerliyor yani ,birkarış çıkıyor nerdeyse namludan ekstraktör,fundamental olarak ...