Elinde temiz fişek doldurma makinası olan varsa 0.532.783 20 94 ten ulaşsın lütfen. tercihim mec 9000 veya mec 600 veya lee load all ıı
@muratçelikbaş
Türkiye'de dolum makinesi bulmanız oldukça zor. MEC 9000 progresiftir, yani kovanı bir istasyondan diğerine kendiliğinden alır. Haftada 2000-3000 fişek dolduran atıcılar için iyidir ama yılda 100 fişek üretecek birisi için fiçbir anlamı yoktur. 9000'i ben Türkiye'de hiç görmedim, varsa da çok zengin bir meraklıda vardır, hayatta satmaz. Zaten amerika fiyatı 2.000TL'yi geçiyor, Türkiye'de 5.000TL fiyat çekerler...MEC 600 iyidir ama LEE Load All'ın 4 katı fiyat. Amatörce fişek dolumu yapacaksanız (benim gibi) LEE alın. (Ben LEE aldım)
http://www.titanreloading.com bu site Türkiye'ye gönderim yapıyor, her nevi dolum malzemesini en ufak yedek parçaya kadar buradan tedarik edebilirsiniz. LEE, plastiktir, hafiftir, kargosu ucuzdur. Gümrükte takılırsa, gümrükçüleri zararsız birşey olduğuna inandırmanız daha kolaydır. Olurda böyle birşey gelirse başınıza, içindekinin tüfekle - fişekle alakalı birşey olduğunu
asla beyan etmeyin. Bu, hobi aleti diyin, heykel traşım bununla kil hazırlıyorum diyin, hanımın mutfak robotunun parçası diyin vs. vs.
@veyselöztürk
MKE Tip II'den bende de bir kutu var, dolduracağımı sanmıyorum, hatıra saklıyorum. O barut 36-42gr arası için ideal ve soğuk havalara göre hazırlanmış bir barut. Barut taze olsa en iyi sonucu orta yanma kapsülle alırsınız aslında ama 15-20 yaşındaki barut için cx2000 gibi hızlı kapsüller daha iyi sonuç verecektir. Barutun yaşını da işin içine katarak 1.90-2.15 arası barut hakkını (mutlaka tartarak, asla ölçekle değil) kullanmanızı öneririm. Bir de yıldız kapama yerine mika kapakla düz kıvırma yapmanızı tavsiye ederim.