Fuardan sonra firma yetkililerinden ses seda yok.Aslinda sayfada aktifler ama tepkilerimi olcuyorlar yoksa farkli bir durummu var bilemiyorum.Acikcasi Masai Maradan sonra siradan bir kinetix olan Gordion modelini uretmek bana cok mantikli gelmedi.Fuara gidemesemde Masai Marayi inceleme firsatim oldu,oldukca kaliteli gorunuyor fakat yerliden cok cantasina varana kadar disa bagimli durumda gibi.Kendine ait patenti alinmis ozellikleriyle farklilik yakalamis.Bu ozellikleri ile tercih meselesi olabilir lakin markalasmanin henuz basinda olan ve piyasa yeni giren bir urun olarak maalesef pahali algisi olusmus durumda.Maalesef Gordion gibi standart bir modeli cikararak bu algiyi kuvvetlendirmis durumdalar gibi oldu.Elimdeki kinetik tufege ragmen Masai Marayi almayi dusunurum,lakin Gordion modeli ilgimi bile cekmedi.Cunku elimdekini 4 sezondur kullaniyorum ve memnunum,ozellik olarak elimdekinden iyi olmayan bir tufek ilgimi cekmez.Tufek yeni oldugu icin pek kullanici yorumuda yok,olanlarda bir kac hedefe attiklari fisek uzerinden yorum yapabiliyor.Firma daha teknik testlerle tufegi desteklemeli diye dusunuyorum.Mesela degisik soklar ile degisik mesafelerden atis testleri,fisek cikis hizlari,delucik testleri gibi teknik detaylari sayfalarinda paylasmalari daha iyi kanisindayim.Ciktiklari bu yolda basarilar temenni ediyorum...
Müjdat bey,
Teşekkür ederiz yorumunuz için.
Gordion modelini daha ekonomik bir ürün olarak bütçesi düşük kullanıcılarımız için tasarladık. Bu yüzden bu sezon bu modeli sizlere sunmaya karar verdik.
Birçok kullanıcımız MM modeli için çok pahalı ve özelliği olmayan ürünlerle kıyaslama ve haksız eleştiriler yapıyorlar bundan dolayı artık bu ürünleri Gordion modelimizle kıyaslama yapabilirler.
2019 için MM 2 versiyonu üzerinde de çalışıyoruz daha üst bir segment ürün olarak burdan sizlerle paylaşmış olalım.
Testler , paylaşımlar vs için bütün kullanıcılarımıza sosyal medya hesaplarından paylaşmalarını rica ediyoruz sizler de hertürlü bilgi ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
Bizim yürüttüğümüz Namlu ar-ge ve test çalışmaları henüz bitmedi bazı sebepten dolayı sanırım bu sezona kadar tamamlanmış ve gerekli analiz ve değerlendirmeler sonucunda bütün materyal, fotoğral, istatiksel verileri biz ve İbrahim bey paylaşacağız