impressive
innovation
attractive
Yukarıdaki isimlerin global pazarda kullanılabilecek ve hem anlam olarak hemde marka olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.
Bu arada ürünü ilk elinize aldığınızda aynı zamanda size markanın ismini layıkıyla temsil edecek bir ismi olmalı.
Ben firmanın yenilikçi ve sektöre bakış açısının farklı olabildiğini ürünü incelediğimde fark ettim.
Yeri tüfek konusunu benim için kapansada firmanızın ürünü tercih edebileceğim son yerli marka olacak diye düşünüyorum.
Bu arada nacizane bir eleştiri de yapmak istiyorum.
Ürününüz piyasa da 2900 TL civarlarında satılmakta.Fiyatını kesinlikle hakedebilecek bir ürün.
Ancak biraz daha uygun olabilseydi bu piyasada bir çok markadan uzak ara lider olabilir diye tahmin etmekteyim.
Heleki sezon öncesi bir kampanya ile iyi bir pazar payı yakalanabilir diye düşünüyorum.
Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah utandırmasın...
Suat Bey,
Çok teşekkür ederiz. 3 isimde listeye eklendi.
Buradaki bütün yorum ve bilgi paylaşımımızda firma olaraksamimi şekilde MM için ne kadr emek ve mesai yapıldığını ve neleri yapıp neleri de yapmak için mesai harcadığımızı anlatmaya çalışlıyoruz.
Amacımız reklam ile süslü cümleler ile fiyatını hak etmeyen bir ürün satmak değil aksine yerli olarak en iyinin yapılabilir olduğunu göstermek bu yolda ilk adım atan firma olmaktır.
Bir proje için ne kadar çok mesai harcanırsa verimli ve doğru şekilde sonucu da o kadar başarılı olabileceğini kullanıcılar ve üreticilerimize göstermek istiyoruz.
Böylece yabancı yerine yerli firmalarımızla rekabet etmeye başlayabilir ve bizler için de yurtdışında güzel birer referans olurlar ve bizler de onlar için.
Firma olarak artık yabancıların yerli markanın fiyat kısaylamasıyla muhatab olmak yerine teknoloji, kalite tasarımı ile kıyaslanmak istiyoruz.
Eksiklerimiz olduğunu düşünüyoruz halen ve bunun için çalışmalarımız da süratle devam ediyor. Kullanıcılarımızın istediği özellikler doğrultusunda yeni ürünlerimizi tasarlamak için heyecanla çalışıyoruz ekip olarak.
İncelemeniz ve değerlendirmaniz için tekrardan teşekkür ederiz. Fiyat konusunda ise bir kaç yüz liranın sorun olmuyacağı kanaatindeyim şahsen çünkü yıllık değil ömürlük bir ürün verdiğimize inanıyorum.
MM alırken veya değerlendirirken çocuğunuza veya torununuza miras / hediye bırakacağınızı garanti edebiliriz ve markamızın arkasındayız her daim.
Musait olan değerli üyeler firmamızı ziyaret edebilirler ve test yapabilirler, gelmeden tlf ile görüşme yaptıktan sonra. İhtiyaç duydukları verebileceğimiz bütün bilgileri kendileriyle paylaşmak ve fikir alış verişinde bulunmaktan da memnun oluru.
Teşekkürler