Tüfeğe ihtiyacım olmamasına rağmen sırf göstermiş olduğunuz ilgi alaka çalişmalarınıza destek verebilmek için. Tüfeği incelemek ve bir tane almak istedim.Bulunduğum ilde Hiçbir Av bayisinde bulamadım.İsmini bile bilmeyen av bayileri mevcut.
81 İl bayilerine 1 er çeşit olmak şarti ile Ücretli yada ücretsiz. yada Başka türlü bayilik sitemi ile Numune De olabilir sonraki satişlar sipariş usulu de olabilir sistem olarak neyi ön görüyorsanız.
Kullanıcının eline alıp deneyebilecegi gözle bakabileceği bir satiş ağı olsa sizler ve bizler için cok iyi olacağını düşünüyorum.
Etrafımda bilindik 3 5 markanın ürünlerinden başka hiçbirşey yok. onlarında en klasikleri. Bu benim en büyük cevresel skıntım.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Hayırlı Cumalar,
Teşekkür ederim öneriniz için. Distributor ve satış planlaması olarak bir takım eksiklik ve yapılması gereken çalışmalar mevcut ve ivedikle araştırmasına baçladık ve 2018 yılı için çalışmalar yapılıyor.
Bartın için yetkili arkadaşlardan bilgi isteyip size dönüş yapabiliriz.
Bir çok bayii de yerli tüfek bu paraya satılmaz mantığı ile hareket edip almıyorlar veya vitrinlerine koymak istemiyorlar ve boylece kullanıcılarımız da incelemek ve test etme fırsatı bulamıyor.
En kısa zamanda konu hakkınca çalışmalarımız bitince yeni bir çözümle inceleme fırsatınız olağını garanti verebiliriz.
ilginiz için tekrardan teşekkürler