Gönderen Konu: yeni Retay "MASAI MARA" Av Tüfeği Hakkında Bilinmeyenler ve Yorumlar  (Okunma sayısı 211874 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Ekrem Bey,

Teşekkür ederim, yorumunuz için.
Yazıda da bahsettiğim gibi, diğer bütün verileri paylaşabilir inceleyebilirsiniz ama performansın göstergesi nedir nasıl kanıtlanır görsel olarak bunu bilmiyorum.
İlk yazılarımda olduğu gibi ürünümüzle 28 bin atış yapıldı ve ilave özel gramaş ve bar fişeklerle dahil. Belirli bir süreden sonra temizlik yapılmaksızın devam edilecek atış testlerine.

Ürünümüzü ilk numunelerden itibaren 3 yıldır deneme atışları revizyonları yapılıyor ki bu yıl satışa hazır hale geldi ve sizlere sunulacak. Yoksa bu kadar çalışılmış bir projede bu gibi test vs yapılmadan piyasaya sürmemiz acemillik veya bilgisizlik olur.

Performansı kanıtlayıcı veri done nedir atıcıların gözünde o yüzden onu belirtmek istedim. Çok adet atış mı? Sorunsuz çalışması mı? Hedefteki performansı mı? grupmanı mı? vs vs bunların sadece firmamız olarak reel avda testini yapmadık ama yapan avcılarımız var. Diğer bütün testleri ve kontrolleri yapılmış hazır halde kullanıcıları beklemektedir.

Merak ettiğiniz performans kriteri varsa , sizinle veya burada paylaşmaktan mutluluk duyarız.

RETAY
#Pullit
retayarms.com - retayusa.com
www.instagram.com/retayarms

The following users thanked this post: Ekrem USTA

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Mehmet Bey,

Teşekkür ederim.
Ekip olarak bu projeye çok büyük zamanlar ve çalışmalar yaptık ve halen de devam ediyor. Bütün bu çalışmaların doğru ve etkili şekilde kullanıcılara anlatılıp geri dönüş alınması için bu tür sosyal forum vb. yerleri aktif olarak kullanmak bir tür firma ve proje ekip prensibimiz.
Bu tür bilgilendirme ve paylaşım da projemizin sosyal bir ayağı. Bundan dolayı en aktif ve faydalı şekilde bilgilendirmeye ve cevaplamaya çalışıyoruz.
RETAY
#Pullit

The following users thanked this post: Mehmet AKKUŞ, Ekrem USTA

Çevrimdışı Mehmet USTATÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ali Bey,

Dayanım bahsettiğiniz gibi başlı başına bir seçim faktörü, kaliteli parçaları bir araya getirdiğinize eminim. Fakat bende mesela namlu ile gördüğümüz yeri vuruyor muyuz, sağa sola aşağı yukarı sapma var mı merak ediyorum? Tek kurşun atışı nasıl, farklı gramajlarda çalışma nasıl? Grupman ve penetrasyon rakiplerinize göre nasıl? Aşırı bir fişek seçme var mı , ince saçma mı yoksa kalın saçma mı sever? Namlu çapınız nedir? Bunları hep merak ediyorum. Şahsi fikrim bunların farklı avcılar tarafından subjektif testlerle değerlendirilmesindense firmanız tarafından uygun koşullarda yapılan testlerin resmi bir şekilde paylaşılması. Elbette bunu yapmak zorunda değilseniz ve bunu yapan kaç firma var tartışılır, fakat bu tarz bir çalışma bilgilenme açısından çok güzel olur.
  • Kral Tundra
1986 - Kocaeli

The following users thanked this post: Ekrem USTA, Ali KELTEN

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Mehmet Bey,

T. ederim  tavsiyeniz ve bilgileriniz için.
20-23 Nisan Prohunt istanbul fuarında sizin gibi bir çok atıcı, avcı uzman kişilerle tanışma ve fikir alış verişi bulma fırsatımız olacak. Fuardan sonra formda bahsedilen uzaman kişilerle de tanışacağız ve ürünümüzün test ve bilgi paylaşımı için kendileriyle görüşüp yardımcı olacağız.

Nisan ayı sonunda firmamızın atış ve test poligonunda yapılan atışları, testler,, denemeleri ve incelemeleri sizlerle detaylı bir şekilde burada ve sosyal medya hesaplarından paylaşacağız.

İleriki günlerde tanıtım ve reklam filmimizin çekimleri yapılmış olacak ve  ürünün farkını ve teknolojik özelliklerini detaylı şekilde anlatıldığı video da daha detaylı görsel bilgi sahibi olabileceksiniz.

Sizin gibi almayı planlayan atıcı ve avcılar da ürünümüzü aldıklarında kendi yaptıkları inceleme ve testleri yaplaşmalarını rica ediyoruz.

Böylece kesin, net, detaylı ve güvenilir ürün hakkındaki bilgilere bütün kullanıcılar ulaşmış olacaktır.

Ekip ve firma olarak amacımız, en iyisini başarmak. Yanlış bilgi vererek ticari kar elde etmek değil. Bunun için ürünümüze ve yaptığımız teknolojik yenilikler ve özelliklere güveniyoruz ve her türlü test için hazırız.

RETAY
#Pullit

The following users thanked this post: Mehmet USTATÜRK, Ekrem USTA

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Masai Mara Süper Black

RETAY
#Pullit

The following users thanked this post: Engin TARHAN, Ekrem USTA

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Masai Mara Dark Black

RETAY
#Pullit

The following users thanked this post: Engin TARHAN, Ekrem USTA

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Fotoğraf ta gayet şık duruyor inşallah gidebilirsek,haftaya fuar'da canlı canlı görürürüz :)
Masai Mara Süper Black

Serkantkv
1975 istanbul

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Serkan Bey,

T. ederim, hayırlı cumalar.
Bekliyoruz sizi de standımıza, ürün hakkında detaylı bilgi vermek ve ürünümüzü alıp inceleyip değerlendirmelerinizi burada paylaşmanızı isteriz.

RETAY
#Pullit

Çevrimdışı Ekrem USTA

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
 Sayın Ali Bey, Sizlere de hayırlı cumalar diliyoruz.. Masai Mara Tüfeğiniz şu anda bilindik av satış mağazalarında ve İnternet mağazalarında  (Seher Av, Bozkurt Av gibi) gözükmemekte. Satış işlemlerine fuardan sonra mı başlanılması ve av malzemeleri satış ağına ulaştırılması düşünülmekte?
  • IMPERATOR SDASS 12 CAL.
Başka Türkiye yok, ülkemizi koruyalım.
1961 - Kocaeli

The following users thanked this post: Ali KELTEN

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Ekrem Bey,

Teşekkür ederim.
Şuan bayii ve satıcılara satış tanıtımları da başladı. Fuardan sonra tamamen bütün illerde ve bayiilerde satışlara başlanacak. Fuardan sonra bahsettiğiniz bayii ve internet adreslerinde bulabilirsiniz sanırım.

RETAY
#Pullit

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Merhaba

Butun avci atici ve silah severleri Prohunt av fuarinda standimiza bekleriz.
Masai mara urunumuzu dilediginizce inceleme, bilgi alma, degerlendirme firsati icin beklemekteyiz.

Ziyaret edenleri ise degerlendirme ve yorumlarinu burada sabirsizlikla beklemekteyiz

iyi aksamlar

imageupload
RETAY
#Pullit

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Hakan BİLGİ, Fatih S.M.YAPAR, Ekrem USTA

Çevrimdışı Ekrem USTA

• *
 Ali Bey Merhaba, Firmanızın standını dün ziyaret etme imkanım oldu. Sizi göremedim. Masai Mara hakkında Hasan KEPEZ beyle keyifli bir sohbet ve bilgi alma imkanım oldu. Masai Mara her haliyle güzel bir çalışma olmuş. Hasan Bey de sağ olsun hiç üşenmeden her konuda bilgi paylaşımında bulundu. Tabi benim gibi herkes bu ürün hakkında sahada elde edilecek  daha doyurucu teknik verileri (Grupman vb) görmek istemekte. Bunun içinde biraz daha sürece ihtiyaç olacak gibi. Kişisel görüşüm bu kadar üzerinde emek verilmiş ve çalışma yapılmış Masai Mara’nın bazı kullanıcı talepleri doğrultusunda zaman içerisinde bazı değişikliklere uğrayacak olsa da kullanıcı tarafında kabul göreceği bir marka olacağı kanaati hakim oldu. Yurt dışında yaptırmayı planladığınız profesyonel atıcılardan gelecek sonuçları da geldiğinde bizimle paylaşmanızı beklemekteyiz. Ülke ekonomimize katkıda bulunan ve elini taşın altına koyanlar ancak takdir ve tebrik edilebilir. Allah yolunuzu açık etsin.
1961 - Kocaeli

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Mehmet USTATÜRK, Doğan ATEŞ, Ali KELTEN

Çevrimdışı Şükrü AKKAVUK

• *
  • Müdavim Üyemiz
Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım silahınızı fuarda inceleme fırsatı buldum gerçekten üretiminiz üst düzey avrupa standartlarında fiyat 2700 gibiydi belki maliyetten doşayı yüksek olabilir ama alan arkadaşın eline aldığında kendisine güveninin artacağından hiç şüphem yok
Şükrü AKKAVUK
1970 istanbul

Çevrimdışı Murathan VAR

• *
2017 - Istanbul Prohunt
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2017, 01:05:05 Gönderen: Murathan VAR »

Çevrimdışı Ekrem USTA

• *
Sayın Ali Bey,  İstanbul ProHunt 2017 de tüfeğinizi görüp beğenmiştim. Standınızdan aldığım katalogda iliştirilen kartvizitte RETAY Türkiye distribütörü olan firmanın web sayfasından (http://www.kocarms.com/)  fiyatlarını  görmek ve almak için bir değerlendirme yapmak istedim. Distribütör firmanın sayfasına girdiğimde Masai Mara ilgili bırakın  bilgiyi bir kelime bile göremedim.  Üretim ve  arge çalışmalarında gösterilen başarı,  pazarlamada gösterilememiş gibi…  Ürün halen web ortamında neden gözükmemekte. Bir sorun var ama nerede? Piyasa mı ürünü kabullenemedi? Fiyatlandırmaya mı piyasanın bir tepkisi?  Tüfek satın alma aşamasında olan başta ben olmak üzere alıcılar için bu durumun  “Masai Mara” markası adına  olumsuz etkiler yaptığını  düşünmekteyim. Saygılarımla.
1961 - Kocaeli

The following users thanked this post: Ali KELTEN

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Sn.Ali KELTEN Bey,
Söz verdiğimiz gibi forum yöneticilerimizden İbrahim Aysu ve Erol Öztürk bey ve üyelerimizden Adem bey ile birlikte standınıza uğradık ve keyifli bir sohbet imkanına sahip olduk.
Herşeyden önce yeniliğe ve eleştiriye açık, tavsiye ve önerileri can kulağıyla dinleyen genç bir yönetim kadrosuyla muhatap olmak bizi ziyadesiyle memnun etti.
Masai Mara'nın dizaynı, denge ve ergonomisi  ile üretim kalitesini tatminkar bulduk.Hafifliği yürüyüş avlarında kullanıcısına pozitif yansıyacaktır.Kendi gözlemlediğimiz detaylardaki önerilerimiz ile marka olma yolunda ilerlerken yapılması gerekenleri ilettik.Başta İbrahim Aysu hocam olmak üzere bu yolda inovasyon ve motivasyonunuza sunabileceğimiz bir katkı olursa Türk Sektörünün gelişimi adına seve seve yapabileceğimizi belirttik..
Sizinle de tanışmayı istedik ve fakat bu seferlik nasip olmadı..
Başarılar dilerim..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Merhaba,

Prohunt Fuarında standımızı ziyaret etme, ürünlerimizi inceleme fırsatı bulan ve görüşlerini paylaşan bütün ziyaretçilere firma olarak teşekkürlerimizi sunarız!
RETAY
#Pullit

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Ekrem USTA

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Tuncay Bey,

Öncelikle ekibiniz olarak zaman ayırıp bizleri kırmayıp ziyaret ettğiniz için t. ederiz.
Bugün fuar ekibimizle kısa ön değerlendirme kritiği yaptık fuar ve eleştiri/görüş/tavsiyeler hakkında.

Firma olarak Ar-Ge birimimizin daha fazla ulusal ve uluslararası uzman kişilerle işbirliğine gitmesi gerektiği kanaatine vardık ve bunun firmamıza, kullanıcılara ve yerli sanayimize bir yeni rota olacağı ve çok büyük kazanımlar olarak geri döneceği konusunda hem fikir olduk.

Siz ve ekibinizle, sağlayabildiğimiz her türlü teknik, materyal, koşul ve bilgi paylaşımında bulunmaya ve karşılıklı iş birliğine gitme konusunda fikir birliğine vardık.

İbrahim bey ile yapacağınız çalışma için de önümüzdeki günlerde gerekli toplantıyı yapıp planlamaları netleştirerek ibrahim bey ve ekibinize bilgi vereceğiz.

Böylece firma olarak bizim,ararştırmacı olarak sizlerin ve sonuç olarak kullanıcıların yararına olacak olan muhteşem bir projede kesinlikle birlikte olmaktan memnuniyet duyarız.

Masai mara hakkındaki yorumunuz için ve görüşleriniz için de ayrıca tesekkur ederiz.

RETAY
#Pullit

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Ekrem Bey,

Bahsettiğiniz gibi, masai mara ürünümüzün türkiye satışını Koç Arms firması yapacak ve bu anlaşmada fuar önü olduğu için kısa zamandan dolayı gerekli güncelleme ve düzenleme yapılmadı.

Medya yönetimlerini artık firmamız kontrol edecek bundan sonra ve önümüzdeki bir kaç gün içerisinde gerekli bütün bilgi, materyal, resim, detay vs bulabileceksiniz, bundan dolayı özür dileriz.
Herhangi bir sorun yok sadece kısa zamanda gelişen anlaşmalardan dolayı maalesef güncelleme yapılamadı.

Bir çok ziyaretçi ürün hakkında duyumlarla geldi ve %30 gibi bir oranı fiyatı yüksek  gibi sorular yöneltmiş ve ürün tanıtımından sonra  bu kişilerinde %60 gibi bir oranı ikna olarak ürüne ve bu kalite ve özelliklere göre uygun fiyat değerlendirmesi yaparak ayrılmışlar.
Kalan %40 gibi bir kısım da ürünü takip edeceğini ve paylaşılan bilgilere göre karar vereceğini ifade etmişler.

İlginç bir anı da olmuş ziyaret esnasında, bir ziyaretçimiz standımıza gelmiş ve masai mara için uygun bir slogan buldum demiş şu şekilde
"Avda, kalmayacaksan dara kullanacaksın Masai Mara"

Ekip olarak bu bizlere verilen en büyük hediye.

RETAY
#Pullit

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Şükrü bey,

T. ederiz yorumunuz ve tavsiyeniz için. Bizlerde ekip olarak aynı düşünceleri paylaşıyoruz. İbrahim bey ve ekipteki takım arkadaşlarının değerli deneyim, bilgi ve tavsiyeleri ile yapmamız gereken çalışmaları da en kısa zamanda tamamlayıp sizlerle burada paylaşmaktan memnuniyet duyacağız.
RETAY
#Pullit

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Murathan Bey,

Değerli resim paylaşımlarınız ve zamanınız için t. ederiz ve tavsiye, eleştiri ve yorumlarınızıda ekip olarak bizler için ve buradaki kullanıcılar adına paylaşırsanız memnun oluruz.
RETAY
#Pullit

Çevrimdışı Ali KELTEN

• *
    • Retay
Ekrem Bey,

Ürünümüzün grupmanı, dağılım detayı, etki değerleri, verimliliği vs testleri İbrahim bey ve ekibiyle birlikte yapıp burada paylaşacaklar . Sanırım bu hem sizler ve ve firma olarak bizlerin için en sağlıklı ve açıklayıcısı olur.

En kısa zamanda bunlarıda tamamlayıp masai mara hakkında kafanızdaki soruları cevaplamış olacağız.
RETAY
#Pullit

The following users thanked this post: Alkan YOKSUL, İbrahim AYSU, Ekrem USTA

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
ali bey, ibrahim bey ve tuncay beyle çalışacak olmanıza çok sevindim. hatta ibrahim bey gibi bir birikimi bu firmalar nasıl görmez diye hayıflandığımıda hatırlıyorum.j.m. browning'in FN ile tanışması aklıma geldi,hayırlara vesile olsun inşallah :)
 fiyat konusuna gelince benelliyi geçmeyi hedefleyen bir firma kaliteli üretmeyi şiar edinmiş demektir. 2500 tl civarı kaliteli bir silah için makul bile sayılabilir.siz yeterki kaliteli üretin,bizim firmaların büyük bölümü satış sonrası servis desteğiyle övünüyorlar. bu ürettiğin silahın arıza yapma ihtimalinin güçlü olduğunun beyanıdır bana göre... iş çok nadir arıza veren evladiyelik silahlar üretebilmek,yolunuz açık olsun.
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Fatih YAZICI, Ekrem USTA, Ali KELTEN

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Fatih bey,
İbrahim Hocam yükün gerçek ve ağır kısmını yüklenecek biz sadece yardımcı olmaya çalışacağız ve bu yardım "Türk Av Tüfeği Sanayisinin " ileri götürülmesi amacından başka bir amaç taşımıyor.
Ve bu tüfeği daha iyi nasıl yapabiliriz sorusunu sorma tenezzülüne haiz "TÜM FİRMALAR İÇİN GEÇERLİ".
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Gökay KARADUMAN

• *
İlk defa adını duymadığım bir tüfeği ilk görüşte beģendim.Ben üretimde "vizyon"u hissettim.Konuşmalarınızdan da sektördeki doğruları farkettiğinizi anlıyorum.Umarım kalite ile avcı dostu olarak yolunuza başlar ve öyle devam edersiniz.Ve umarım hep güncel kalırsınız. Hayırlı bol kazançlı bir yıl diliyorum.
  • Akdaş 312 SE
  • Benelli Premium Plus
  • Ata Neo
  • Fabarm XLR 5
  • Beretta A400 Xplor Unico
  • Akdaş AK-212
1987
SAKARYA