Ali bey isim konusunda Türkçe güzel isimler varken yabancıda ısrar etmenizi doğru bulmamakla beraber masai mara ismiyle kıyaslandığında en azından Anadolu ile tarihsel bir bağı olan yer ismini koymuş olmanız iyi olmuş. kusura kalmayın ama masai mara çok alakasız ve kötü bir isimdi.
inşallah çalışmalarınızda başarılı olursunuz da avcılarımızı problemli yerli firmalardan ve değerinde olmayan avrupa tüfeklerden kurtarırsınız. ben şahsım adına çalışmalarınızı takip ediyorum şuan sadece kullanıcı yorumu olmadığından uzaktan seyrediyorum. Ayrıca sayın İbrahim Aysu'nun testleri de bütün forum üyeleri için önemli diye düşünüyorum. Duruma göre bakıp bir retay edinmek istiyorum
saygılar
Bahri Bey,
Teşekkür ederim. İsim önerileri sizlerden geldi ve gelen öneriler arasından yapılan oylama, eleştiri ve tavsiyeler sonucunda bu isme karar verildi.
Bizim önerdiğimiz bir isim değil bu siz kullanıcılarımız tarafından önerilen ve oylama sonucu çıkan bir isim.
Amerika pazarı için de onlara özgü başka bir isimle sunacağız modeli. Ama avrupa ve diğer pazarlar için bu isim için karar verildi.
Şahsi olarak güzel, anlamlı, hikayesi olan ve enteresan bir isim ve ürünümüzede yakışacağını umuyorum.
Yinede teşekkür ederiz tavsiyeniz ve görüşünüz için. Sizi de aramızda görmekten memnuniyet duyarız