Hayırlı olsun güle güle kullan
Marka olarak birşey diyemem ama babamın çiftesini üzerime alıp epey bir avda kullandım
Çifteler benim kanatimce namlunun yan yana olması nedeniyle ağır dolularda kendi zorlayan silahtır.
Tavsiye olarak yakın avlarda 24-28-30 gr fişekler , bıldırcın,üveyik,çulluk, karatavuk,çok rahat iş görüyor
Sende poze varmış poze daha ağır başlı bir silahtır bence onunla kıyaslama
Diğer avlarda 32- 34 gr fişekler kullan daha üzerine çıkma, arkadaşların tavsiye etsede 50 gr 66 gr gibi ağır dolu atıp tüfeği yorma , ben attım hiç bir sonuca varamadım.
Tüfeğini yormadan avını fişekle kovala , fişek falan dolduruyorsan barutu artır ama gramı artırma.
66 gr atıp tüfeği yoracağına 34 gr power tapalı hatta 100 mt. gibi tapası komple kapalı olan fişekler mevcut
onlardan al . Uzak avlarda hızı artır grupmanıda tapa ile çözmeye çalış.
Tek kurşun atımı fazla yapma yaparsanda 4 şoklu tarafta kullan. 28/32 gr arası tek kurşun bulundurmanı tavsiye ederim.
Benim çiftedeki kısmen bilgilerim bu şekilde
Söylediklerimin içinde hız artırıcı şeyleri otomatiktete yapıyorum. Tek kurşun mermisinin sesine hayran olduğum için otomatik aldım kullanıyorum ayrı bir zevk yani ama çiftenin avlarda cazibesi güzel harika oluyor.