0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık.Çok güzel. Gerçekten çok güzel. Tebrikler.
Elinize emeğinize sağlık Fatih bey çok güzel yapmışsınız
Fatih bey elinize emeğinize sağlık...
Fatih Bey, emeğinize sağlık harika olmuş. Bunun yanına birde bıçak kılıfı yakışır
Fatih bey elinize sağlık. Maşallah yine Sanat eseri yapmışsınız. Bu arada Akus n'oldu?
Bende diyordum Fatih hocam nerelerde,epeydir görünmüyor Maşallah,hocam ellerine sağlık.Gülegüle güzel günlerde keyifle kullanmak nasip olsun inşallah.Sizde bu yetenek fazlasıyla var,imrendim valla. Selamlar.
Erol Bey, beni asıl uğraştıran bu kuşluk değil. Pazartesi, Salı gibi fırından yeni ürün çıkacak. Paylaşırım.
elinize sağlık fatih bey,iyi günlerde güle güle kullanınız,..sadece merak benimkisi ip olarak neyi tercih edttiniz acaba bu merakımı hoş görün.saygılarımla.
Maşallah çok güzel Fatih bey, deriyi bir İtalyan gibi işlemişsiniz😁
En güzel hafta sonları sizlerin olsun.
Daha önce yaptığınız fişekliği görünce buna çok şaşıramadım.Bu kuşlukta en az o fişeklik kadar güzel.Elinize .emeğinize sağlık.Gerçekten çok güzel.
Bilmukabele.Fatih Bey sizin bu konuda zanaatkarlığınız müthiş. Fevkalade. Ben de bir zamanlar çakıma (Bora) kelebekvari deri kılıf yapmaya uğraşmıştım. 15 sene kadar olmuştur. Epey zor gelmişti. Deri işleme konusunda hiçbir bilgim yoktu. Kalın köseleye hükmetmek zor. Fakat kafayı dağıtmak, hatta yorulan kısmını dinlendirmek için çok güzel bir uğraş. İyi günlerde kullanın inşallah.
Fatih bey ellerinize sağlık. Yakın olsaydık çırak kabul eder misiniz diye soracaktım. .. Gerçekten çok güzel.Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başarılı çalışmalarınızdan bir örnek daha...Çok çok az bulunan bir meziyet forum sathında..Benim hatırladığım bir de Yunus Emre bey vardı ne zamandır görünmüyor ortalıkta böyle müthiş el emekleri paylaşan,Özgür Topaçoğlu ve Fatih Özalanyalı aklıma gelenler ve isimleri aklıma gelmeyen bir iki kişi daha var forum içeriğini böyle kişisel emek değerleri ile süsleyip ve zengişleştiren...Hepinizin de ellerine sağlık..